Beste bookmakers Nederland

Om jouw zoektocht naar een goede bookmaker te vereenvoudigen, hebben wij hieronder een overzicht samengesteld van de beste bookmakers van Nederland. Wij hebben deze voetbal goksites beoordeeld op basis van verschillende aspecten. Als je geïnteresseerd bent in de review van een specifieke bookmaker, kun je klikken op ‘review’. Als je je liever direct wilt registreren, klik je op de groene ‘Claim bonus’ knop.

Operator
Kenmerken
Bonus
Beoordeling
Claim Bonus
  • Hoogste welkomstbonus van Nederland
  • Uitstekend loyaliteitsprogramma
  • Geld storten met iDEAL
€250 aan Free Bets
  • 's Werelds grootste bookmaker
  • Uitstekend aanbod
  • Prima bonusvoorwaarden
€100 Welkomstbonus
* Alleen beschikbaar voor nieuwe klanten die 24 jaar of ouder zijn. Min. storting €5. Wedkredieten worden beschikbaar voor gebruik na afhandeling van de weddenschappen voor het bedrag van je in aanmerking komende storting. Min. quoteringen en restricties voor weddenschappen en betaalmethodes gelden. Uitbetalingen zijn exclusief wedkredieten-inzet. Tijdslimieten en algemene voorwaarden gelden.

Voetbal goksites review en analyse

Het aanbod aan bookmakers in Nederland is erg ruim te noemen. Voor de meeste spelers is het vrijwel onmogelijk om alle betting sites te onderzoeken en uit te testen. Door onze jarenlange ervaring met sportweddenschappen en wedden op voetbal, hebben wij dit werk al voor jou gedaan. Hieruit is bovenstaand overzicht van de beste bookmakers Nederland tot stand gekomen. Bij de beoordeling van deze betting sites hebben we rekening gehouden met bepaalde punten. Deze specifieke punten worden altijd meegenomen in onze bookmaker reviews. Onderstaand zullen daar verder op ingaan. Uiteraard wordt er ook altijd rekening gehouden met betrouwbaarheid en onze eigen ervaringen met de bookmakers.

Geld storten

Nadat je een account hebt aangemaakt bij een bookmaker, is de volgende stap meestal het maken van een storting. Hierbij is het uiteraard van belang welke stortingsmethoden beschikbaar zijn, wat het minimum stortingsbedrag is en of er mogelijk kosten zijn verbonden aan het maken van een storting.

De meeste wed sites bieden iDeal of Trustly als stortingsmethode aan. Dit is iets wat voor ons erg belangrijk is, aangezien de meeste spelers uit Nederland hier gebruik van maken.

Geld uitbetalen

Als je een keer een mooi bedrag wint, wil je dit natuurlijk graag zo snel mogelijk laten uitbetalen. Het verschilt per bookmaker via welke methode je het geld kunt laten uitbetalen. Voor spelers uit Nederland is het uitbetalen via Trustly de meest makkelijke en snelste manier. Afhankelijk van welke bank je hebt, staat het geld doorgaans binnen enkele uren al op je bankrekening.

Niet alle bookmakers bieden het uitbetalen via Trustly aan. De alternatieven zijn dan vaak bankoverschrijving, Skrill, Neteller of creditcard. Het is bij de meeste bookmakers gebruikelijk dat je via dezelfde manier geld moet laten uitbetalen als waarmee je een storting hebt gedaan. Dit heeft te maken met anti-witwasrichtlijnen waar bookies zich aan te houden hebben.

Verder zijn punten als eventuele fees/kosten en de tijdsuur van je uitbetaling ook belangrijk voor ons. Hier wordt in onze beoordelingen dan ook altijd rekening mee gehouden.

Ten slotte, als je geld wil laten uitbetalen, zal normaliter altijd worden gevraagd om je identiteit en adres te verifiëren. Deze procedure kan soms een paar dagen duren, maar bij de meeste bookmakers is dit binnen enkele uren geregeld. Dit proces is wettelijk verplicht gesteld. Het is daarom van belang dat je tijdens het registreren je correcte naam, geboortedatum en adres invult.

Het verificatieproces is iets waar wij in onze bookmaker reviews ook altijd rekening mee houden.

Sportsbook aanbod

Bij het maken van een keuze bij welke bookmaker je gaat spelen, is het aanbod wellicht één van de belangrijkste overwegingen. Je wil het liefst zoveel mogelijk verschillende markten waar je op kunt wedden tot je beschikking hebben. Dit geldt voor zowel pre-match als live weddenschappen.

Dit zijn zaken die wij allemaal voor je hebben uitgezocht! Zo kijken we naar het algehele sports betting aanbod van een goksite. Niet alleen naar voetbal, maar bijvoorbeeld ook naar tennis, hockey en wielrennen. Hierbij is het voor ons van belang hoeveel markten er per sport beschikbaar zin. Met markten bedoelen we de verschillende selecties waar je op kunt inzetten, zoals corners, over/under goals en Asian Handicaps.

Tegenwoordig kun je ook wedden op eSports en virtual sports. Het wedden op dit soort sporten wordt steeds populairder. Tijdens onze reviews kijken we dan ook of dergelijke sporten door de bookmaker worden aangeboden. Het is immers bepalend voor de kwaliteit van het online wedden op sport.

Odds of quoteringen

Naast een goed wedden aanbod, zijn de odds (in het Nederlands quoteringen) ook erg belangrijk. Als een bookmaker een fantastisch sportaanbod heeft, maar geen goede odds, is het meestal geen goed idee om er te gaan wedden op sport. De hoogte van odds is op de lange termijn namelijk bepalend voor jouw win rate. In onze reviews geven we altijd aan hoe hoog of laag de gemiddelde odds zijn, vergeleken met andere bookmakers op de markt.

Customer support (klantenservice)

Bij een fatsoenlijke bookmaker zal je niet snel contact hoeven op te nemen met customer support (klantenservice). Uiteraard kan het altijd een keer voorkomen dat je met een vraag zit. Of dat je eens wil informeren of er een bonus voor jou beschikbaar is. Op dat soort momenten is het prettig als er een klantenservice beschikbaar is. Om die reden zoeken wij altijd uit via welke manieren je de klantenservice kunt bereiken. Live chat heeft altijd onze voorkeur, omdat je dan binnen enkele minuten antwoord hebt op je vraag. Mocht er geen live chat beschikbaar zijn, dan bekijken we via welke andere kanalen je contact kunt opnemen.

Layout en gebruiksvriendelijkheid

Je wil natuurlijk online wedden bij een bookie die een goed sportaanbod heeft en hoge odds biedt. Het is echter ook van belang dat de (mobiele) website goed functioneert en dat je eenvoudig kunt navigeren tussen de verschillende pagina’s. Een goed design draagt volgens ons bij aan de gebruiksvriendelijkheid van een online goksite. Daarom nemen we deze punten ook altijd mee tijdens de beoordeling.

Bookmaker bonus en promoties

Naast de punten die we hierboven hebben besproken, houden we natuurlijk ook rekening met de bookmaker bonus. Zo bespreken we in ieder geval altijd de welkomstbonus. Mocht een goksite een andere interessante promotie of stortingsbonus beschikbaar hebben, dan nemen we deze ook op in de bookmaker review.

Via een aantal bookmakers kun je een no deposit bonus claimen. Je zult dan een free bet ontvangen, zonder dat je zelf eerst een storting hoeft doen. Hieronder zie je een overzicht van deze bookmakers.

Betrouwbare online bookmakers Nederland – welke kies je?

Zoals je hebt kunnen zien, hebben we een flinke lijst opgesteld van de beste bookmakers voor Nederlanders. Deze lijst is samengesteld op basis van de bovenstaande punten die we zojuist hebben besproken. We raden je dan ook aan om één of meerdere bookmakers uit deze lijst te kiezen. Uiteraard is het uiteindelijk jouw keuze om te bepalen waar je veel of weinig waarde aan hecht. Dit is voor iedere speler anders en kunnen wij niet bepalen. Wellicht kunnen we je een handje helpen door alvast onderstaande vragen voor je te beantwoorden.

Is een goede klantenservice onmisbaar voor jou?

Het kan zijn dat je bij bepaalde goksites, waar je in het verleden hebt gespeeld, slechte ervaringen hebt gehad met de klantenservice. We kunnen ons voorstellen dat dit punt dan zeer belangrijk voor jou is. Je bent misschien al bekend met grote namen als Unibet, 888sport en Leovegas. Deze partijen hebben over het algemeen een goede en vlotte klantenservice. Als we kijken naar ons overzicht van beste bookmakers, scoren NEO.bet, Bet90 en Fastbet hoog op het gebied van customer service.

Ben je op zoek naar de beste bonussen?

Neem dan in ieder geval even een kijkje op onze welkomstbonus pagina. Wij vonden de stortingsbonus van NEO.bet erg goed. Dit komt voornamelijk door de lage rollover requirements en gunstige bonusvoorwaarden. Daarnaast kun je bij deze bookmaker met je Bonus Chips reload bonussen en free bets kopen. Een andere bookmaker waar je dagelijks een stortingsbonus in de vorm van een reload bonus kunt claimen is Wallacebet.

Beide bookies zijn dus goede keuzes wanneer je op zoek bent naar sports betting sites voor de lange termijn.

Waar kun je het beste gratis wedden?

Gratis wedden zonder storting kun je doen bij de onderstaande goksites.