Wedden op EK 2020 voetbal

Zou jij wel eens willen wedden op het EK 2020 voetbal? Dit is dan jouw kans. Middels dit artikel kom je er namelijk meer over te weten en hoe spannend is het nou om op een groot eindtoernooi te wedden? Het zal erg spannend worden en dat is maar goed ook. Wij vertellen je namelijk eerst alles over het wedden op het EK 2020 en dan kun jij snel je keuze maken wat je ermee gaat doen. Het is al bekend dat de wedstrijden nu in twaalf landen worden gespeeld, dat is wel anders dan voorgaande jaren. Maar de finale van het EK vindt plaats in Londen. Maar misschien wist je het al, maar er zijn ook EK voetbal wedstrijden in Amsterdam. Qua inzetten kun je dus ook echt alle kanten op en dat maakt het spelen alsmaar leuker! Lees daarom op je gemak alles door over het EK voetbal 2020 en zie het als een goede voorbereiding!

Free Bets EK 2020

Hieronder kun je een overzicht vinden van free bets die je kunt inzetten tijdens het EK 2020.

Operator
Kenmerken
Bonus
Beoordeling
Claim Bonus
 • Hoogste welkomstbonus van Nederland
 • Uitstekend loyaliteitsprogramma
 • Geld storten met iDEAL
€250 aan Free Bets
 • 's Werelds grootste bookmaker
 • Uitstekend aanbod
 • Prima bonusvoorwaarden
€100 Welkomstbonus
* Alleen beschikbaar voor nieuwe klanten die 24 jaar of ouder zijn. Min. storting €5. Wedkredieten worden beschikbaar voor gebruik na afhandeling van de weddenschappen voor het bedrag van je in aanmerking komende storting. Min. quoteringen en restricties voor weddenschappen en betaalmethodes gelden. Uitbetalingen zijn exclusief wedkredieten-inzet. Tijdslimieten en algemene voorwaarden gelden.

Inzetten op het EK 2020 tips

Voordat het zover is en jij een inzet gaat plaatsen op het EK 2020, is het goed dat je je voor gaat bereiden. Daarbij helpen wij je natuurlijk een handje en daarom geven wij je verschillende tips en uitgebreide uitleg. Zo kun jij nu alvast nagaan welke landen het momenteel goed doen, richt je daar ook op en zorg dat jij er zoveel als mogelijk over te weten komt. Wij hebben al voor jou gekeken en wij hebben opgemerkt dat Engeland de grote favoriet is voor de toernooiwinst. Als je daar ook wat mee gaat doen dan krijg je wel 6.00 keer je inzet terug. Maar vervolgens gaat het wel wat langzamer, maar ook dan kun je nog genoeg verdienen. België, Frankrijk en Duitsland doen het ook goed en zijn ook populair en volgen daarom momenteel ook na Engeland. Helaas staat Nederland op dit moment nog niet zo hoog, maar dat kan altijd nog komen natuurlijk! Als je denkt dat Nederland het EK gaat winnen, krijg je op dit moment 9 keer je inzet terug.

Kijk naar de Odds

Nog een tip die wij je graag mee willen geven is dat je goed moet kijken naar de odds. Daarbij moet je je dan richten op hoeveel odds er momenteel gegeven worden. Maar voordat je verder gaat is het goed te weten wat de odds aangeven. Deze geven namelijk aan hoeveel je terug zal krijgen voor iedere euro die je als inzet hebt geplaatst. Bij Engeland gaat het dus over 6.00 zoals hierboven ook al is aangegeven. Dat wil dan ook zeggen dat iedere euro die jij op hen in hebt gezet 6 euro waard zal zijn als jij een goede keuze hebt gemaakt. Let daarbij dan ook goed op onze tips en dan naar de odds die je bij een bookmaker krijgt. Het gaat echt om het wedden op het EK 2020 en daar kun jij leuke prijzen mee binnenhalen als je een goede weddenschap hebt gekozen.

EK voetbal inzetten

Weet jij al wat de belangrijkste redenen zijn om ook mee te doen aan het wedden op het EK 2020? Een belangrijke reden is dat het lijkt dat Nederland het weer beter gaat doen en op weg is naar de top! Let daarbij goed op de geschiedenis van alle landen waar je op in gaat zetten en op de teams/spelers. Daar kun je namelijk veel informatie uithalen en dan kun je ook bekijken en nagaan wie de grootste kans maakt op winst. Hoe meer informatie je hebt, hoe beter jij een inschatting kunt maken, maar het is en blijft spannend. Er kan tijdens een toernooi namelijk van alles gebeuren.

Toernooien en Nederland

Als we eens even terug aan kijken naar het EK in het verleden, dan kunnen we zeggen dat Nederland in 1988 Europees kampioen is geweest. Dit zou voor jou de reden kunnen zijn om ook op Nederland in te zetten. In 2014 zijn ze ook nog eens 3e geworden op het WK en ook nog eens 2e in 2010. Zo kun je ook bij andere landen kijken en dan nagaan of dat wellicht wat extra informatie kan geven over de winkansen die zij hebben tijdens het EK 2020. Maar Nederland zal het vast en zeker goed doen en dan heb jij daar je voordeel mee omdat jij er vast en zeker wat over weet!

Spanning blijft toenemen

Het is nog niet zover, maar je zal wel merken hoe dichter we bij het toernooi komen, hoe hoger de spanning overal op zal lopen. Daarom raden we je aan dat je de ontwikkelingen goed in de gaten gaat houden en dan kun je ook bekijken wat daar als laatste over is gezegd. Het nieuws kun je dan ook maar beter volgen zodat je van alle ontwikkelingen op de hoogte bent en dan neemt de spanning ook vast en zeker toe.

Weddenschappen, verschillende soorten

Als je gaat kijken naar welke weddenschappen er zijn, dan zijn er dat wel een aantal. Je gaat bij het EK 2020 niet alleen maar inzetten op de winnaar van het hele toernooi. Je kunt per wedstrijd ook inzetten op een uitslag, of op een poulewinnaar of op een topscorer. Er zijn zo nog veel meer mogelijkheden qua inzetten als je naar de weddenschappen kijkt en dat maakt het ook zo interessant. Jij kunt als gokker ook echt alle kanten op dus ga na wat voor jou de opties zijn en bekijk dan welke soorten weddenschappen jou aanspreken. Daar kun jij je dan in verdiepen door zoveel mogelijk informatie in te winnen en dan keuzes te maken.

Welke bookmaker kies jij?

Lekker vanuit huis wedden op het EK 2020 is alleen maar een aanrader. Maar er zijn wel een aantal bookmakers waar je dan uit kunt kiezen. Hoe ga je dat aanpakken?

 • Bekijk welke bookmakers er zijn. Je kunt de mogelijkheden dan naast elkaar leggen en dan met elkaar vergelijken. Zo kies je vanzelf een top 3 bijvoorbeeld waar je wel wat mee zou willen doen.
 • Heeft je bookmaker een goede mobiele website? Dit is wel zo fijn als je bijvoorbeeld via je tablet of smartphone alles bij wil houden of een weddenschap wilt plaatsen.
 • Is er een app beschikbaar? Dit kan vaak ook sneller werken en dan kun je ook snel alles bijhouden en bijwerken als je dat wenst.
 • Kun jij live bijhouden wat er gaande is? Dit is wel zo fijn omdat je ook live kunt wedden op een bepaalde wedstrijd, ook dat is een aanrader!
 • Lees goed alle voorwaarden door. Zo weet jij waar je aan moet voldoen, of je een leuke bonus krijgt en wat jij er voor terug gaat krijgen. Het kost niet veel tijd, maar zal wel beloond worden.
 • Kies een bookmaker die jou aanspreekt of meerdere. Dan kun jij zelf kijken waar je je weddenschappen voor het EK 2020 gaat plaatsen, dit mogen er ook meerdere zijn namelijk!

Zo kun jij voor jezelf een goede keuze maken en dan online inloggen wanneer het zover is. Je kunt dan direct de weddenschappen afsluiten die je wilt en dan gaat het er om dat jij een goede bookmaker uit hebt gekozen! Iedereen heeft eigen voorkeuren dus iedereen kan maar beter zelf kijken welke bookmaker bij hem of haar past.

Bonussen bekijken

Als het online gokken op voetbal nieuw is voor je dan kan het EK 2020 een leuk begin zijn voor je! Bij een bookmaker heb je vaak leuke bonussen en ook wanneer je je net aan hebt gemeld kun jij er al van profiteren. Het kan zomaar zijn dat jij extra speelgeld krijgt en dat is alleen maar de moeite waard als je daar dan ook mee kunt wedden op het EK 2020. Ga daarom heel goed na waar je je aan gaat melden en wat de voordelen voor jou zijn. Ook als je al elders een account hebt kun je kijken of dat er bonussen zijn waar je voor in aanmerking komt en anders gewoon elders nog eens aanmelden zodat je op meerdere sites kunt wedden op het EK 2020 en van meer bonussen kunt profiteren.

Onderstaand een overzicht van de EK 2020 welkomstbonussen:

Blijf alles volgen

Hoe ga jij je weddenschappen op het EK 2020 kiezen? Het kan zijn dat je de voorspellingen gaat volgen maar het kan ook zijn dat je graag op je gevoel af gaat. Dat is natuurlijk voor iedereen anders, maar het is wel goed dat je er bij stil gaat staan hoe jij het aan gaat pakken. Dit hoort ook bij de voorbereidingen, want als het eenmaal zo ver is dan is het zo spannend en dan moet je niet meer je strategie moeten bedenken. Kennis is ook heel belangrijk als je je inzetten wilt doen, daarom raden wij je aan om informatie op te zoeken. Zorg dat je sowieso het laatste nieuws blijft volgen zodat je je kansen op winst alleen maar toe laat nemen.

Live inzetten is ook mogelijk

Wat veel mensen nog niet weten is dat je ook deel kunt nemen aan live weddenschappen. Dit houdt in dat wanneer een wedstrijd aan de gang is, dat jij dan ook een voorspelling kunt doen. Misschien heb jij een eindstand gekozen en kan dat halverwege de wedstrijd niet meer uitkomen omdat het ene team al meer doelpunten heeft gescoord. Tijd om dan live in te zetten want dan kun je je voorspelling bijschaven of een extra voorspelling doen. Dit noemen we dan ook wel live betting en dat is ook mogelijk bij het EK 2020. Je kunt alles live volgen en dat is voor jou alleen maar interessant om dan in te spelen op het live spel wat gaande is en jij dus kunt volgen.

Eenvoudig houden is ook belangrijk

Je kunt het zo ingewikkeld maken als je wilt bij het wedden op het EK 2020, maar waarom? Begin maar eens met een eenvoudige enkelvoudige bet. Je gaat dan per wedstrijd een winnaar kiezen. Dit wil dus zeggen dat het niet ingewikkeld gaat worden voor jou en dat is ook wel eens fijn. Zo kun je het leren en het kan altijd moeilijker als je eenmaal weet hoe het werkt. Maar door voor deze weddenschap soort te kiezen kun je het ook beter bijhouden en blijft het voor jou ook leuk.

Waar draait het om bij het EK 2020?

Als je geld in gaat zetten moet je wel weten waar het om draait bij het EK 2020. Het belangrijkste is dan ook dat je als je een kans wil maken over zoveel mogelijk kennis beschikt. Wie is er geblesseerd? Wat zijn de kwaliteiten van een bepaalde speler? Hoe goed kan een team functioneren met of zonder een bepaalde speler? Allemaal informatie die voor jou zinvol is voordat je je weddenschap gaat plaatsen. Daarom is het goed dat je je in gaat lezen en nagaan wat jij zoal op kunt doen qua kennis voordat het EK 2020 gaat beginnen.

Begin op tijd met wedden

Het is een voordeel dat het wedden op het EK 2020 al snel kan beginnen. Jij zou nu alvast kunnen starten om te leren hoe kwalificaties werken. Je weet dan ook welke landen er bij elkaar in een poule zitten en dan kun je de resultaten uit het verleden met elkaar vergelijken.

Strategieën voor het wedden op het EK 2020

Het is belangrijk dat je nagaat wat de mogelijkheden zijn als je ook wilt wedden op het EK 2020. Daarvoor zou je na kunnen gaan welke strategieën er bij jou werken. Je hebt altijd het risico dat je je inzet kwijt bent, maar ga zelf maar eens na welke strategie er bij jou past en pas die eens toe tijdens het wedden op het EK 2020.

Bookmakers en het EK 2020

De meeste bookmakers zijn al druk bezig met de voorbereidingen van het EK 2020. Ze gaan dan vaak ook stunten en willen zo proberen dat je je ook aan gaat melden bij hen. Jij kunt wanneer je 18 jaar bent of ouder ook een weddenschap plaatsen op het EK 2020. Ook staan er dan mooie bonussen voor je klaar waar jij maar al te graag gebruik van zal maken! Maar eerst is het aan jou om na te gaan welke bookmaker er bij je past. Bekijk dan ook de bonussen die er voor je klaarstaan en dan kun jij je keuze maken!

Wel of geen strategie?

De meeste mensen die graag inzetten op een weddenschap willen een strategie gebruiken omdat zij dan wat meer houvast hebben tijdens het spelen. Daarom leggen wij je een paar strategieën uit:

 • Verdubbelstrategie: jouw doel is eenvoudig want dan ga je je inzet verdubbelen in heel korte tijd. Het is dan ook een overzichtelijke methode.
 • Poissonverdeling: Dit is een iets ingewikkeldere strategie. Je hebt als doel om een waarschijnlijke variabele te vinden. Eerst oefenen is bij deze strategie wel aan te raden. Het beste kun jij deze keuze maken bij weddenschappen op de goede uitslag. Je hoeft dan namelijk alleen maar een paar weddenschappen goed te hebben om al winst te behalen.
 • 80e minuut strategie: Deze strategie is ook erg populair en zou jij zeker toe kunnen passen tijdens het EK 2020. Je hebt daarbij als doel om winst te maken met de weddenschappen gedurende de laatste minuten van een EK duel. Let daarbij goed op want de naam doet het je al vermoeden, je kunt deze strategie alleen kiezen bij het live wedden. Als jij dit ook wilt leren of proberen, dan hebben wij als tip wel voor jou dat het beter is dat jij de hele wedstrijd bekijkt. Je kunt dan op een goed moment een keuze maken en toeslaan.

Welke strategie jij toe gaat passen heb jij zelf in de hand. Je kunt ze allemaal eens proberen tijdens het live wedden op andere wedstrijden. Vaak zijn er wekelijks wel een aantal wedstrijden waar je op in kunt zetten en dat zou je dan ook kunnen zien als het oefenen en als voorbereiding op het EK 2020. Neem in ieder geval de tijd om na te gaan wat jouw mogelijkheden zijn en of dat het spelen met een strategie wat voor jou is. Sommige mensen hebben graag houvast, maar het kan ook zijn dat je het liever zonder doet. Je kunt namelijk leuke opties uitproberen, maar het gaat er wel om dat je weet wat je doet.