4.5 / 5.0 €150 welkomstbonus Claim Bonus

Evobet review

 • Bonussen
 • Snelle withdrawals
 • Sportaanbod
 • Odds
* Zowel de bonus als het stortingsbedrag moet tien (10) keer worden ingezet op weddenschappen met een minimale odd van 2.00 voordat je het geld kunt laten uitbetalen.

Evobet review

Evobet is een nog vrij jonge bookmaker die in 2018 is opgericht in Duitsland. Men beschikt over een licentie die wordt gereguleerd door de autoriteiten op Curacao. Evobet streeft naar een innovatieve ervaring voor haar klanten, met een Casino en Sportsbook, degelijke promoties en live streams. Ondanks dat ze een nieuwe speler op de markt zijn, doet het aanbod zeker niet onder ten opzichte van de gerenommeerde bookmakers.

Sportaanbod

Evobet heeft een prima sportaanbod. Alle populaire sporten zijn aanwezig, zoals voetbal, honkbal, tennis en basketbal. Daarnaast is er ook een ruim aanbod voor de minder populair sporten. Voorbeelden hiervan zijn: tafeltennis, futsal, snooker en schaken. Naast het reguliere sportaanbod, beschikt Evobet ook over een eSports gedeelte, wat een uitstekende toevoeging is. Zo kun je wedden op Dota 2, League of Legends, Counter-Strike, Hearthstone, Starcraft en Starcraft 2. Sommige eSports evenementen beschikken ook over een live stream. Dit is iets wat je niet vaak ziet, zeker niet bij de standaard bookmakers. Wat ons betreft een mooie feature!

De odds op Evobet zijn vergelijkbaar met bookmakers als Unibet en bwin. Dit is dus gewoon prima.

Live wedden aanbod

Het live wedden gedeelte op Evobet is goed samengesteld. Alle pre-match sporten die worden aangeboden zijn in principe ook live beschikbaar. Daarnaast zijn de wedstrijdstatistieken en visuals ook duidelijk zichtbaar. De markten waar je op kunt wedden zijn ietwat beperkt. Dit geldt zeker voor live wedstrijden in de wat onbekendere competities. Hier kun je doorgaans alleen inzetten op markten als correct score, total goals en winnaar (met handicap).

Gebruiksvriendelijkheid

Evobet streeft ernaar om een innovatieve en moderne ervaring aan haar klanten te bieden. Dit is iets wat je ziet terugkomen in de gebruiksvriendelijkheid van de website. Een logische en gestroomlijnde interface zorgt ervoor dat je eenvoudig tussen de verschillende producten of sporten kunt navigeren. De website is eveneens geoptimaliseerd voor mobiele gebruikers. Dit is natuurlijk een pluspunt in het moderne internettijdperk. Zo kun je dus zonder problemen wedden als je onderweg bent!

Evobet beschikt ook over een live chat. Hier kun je terecht met vragen of eventuele problemen. Een nadeel is dat de live chat niet 24/7 bereikbaar is. Als de live chat offline is kun je de support afdeling wel gewoon per mail bereiken.

Storten en opnemen

Op Evobet kun je geld storten met iDEAL, Visa, Mastercard, Skrill, Neteller, Cryptocurrency en Bank transfer. Geld opnemen kan in principe via dezelfde opties waarmee je een storting kunt doen.

Het opnemen van geld gaat doorgaans erg snel. Binnen een dag is je withdrawal verwerkt.

Bonussen en promoties

Evobet heeft momenteel diverse bonussen en promoties. Onderstaand is een overzicht opgenomen van de huidige promos.

Risk free bet €30 (Weekly offer)

De weekly offer staat deze week in het teken van de North London Derby tussen Arsenal en Tottenham. Om deel te nemen aan de promotie, moet je deze week een storting doen van €30 en een weddenschap plaatsen op Arsenal vs Tottenham met minimale odds van 1.60. Als je de weddenschap verliest, krijg je het door jou ingezette bedrag teruggestort op je account.

Welcome Sbook Bonus 100% up to €150

Nieuwe klanten kunnen gebruik maken van deze welkomstbonus. Om in aanmerking te komen voor deze bonus moet je minimaal €20 storten. Zowel de bonus als het stortingsbedrag moet tien (10) keer worden ingezet op weddenschappen met een minimale odd van 2.00 voordat je het geld kunt laten uitbetalen.

Up to 30% Extra On Multiple Bets

Dit is een odd booster promotie, waarbij je tot 30% meer winst kunt ontvangen op je multi-bet weddenschap.

Reload Sbook Bonus

Evobet beschikt over de volgende reload bonussen:

1st Deposit: 10% up to 100€. Wagering Requirement: 2x
2nd Deposit: 25% up to 100€. Wagering Requirement: 10x
3rd Deposit: 30% up to 100€. Wagering Requirement: 12x
4th Deposit: 35% up to 100€. Wagering Requirement: 12x
5th Deposit: 40% up to 100€. Wagering Requirement: 15x

Zowel bonus- als stortingsbedragen moeten worden rondgespeeld volgens bovenstaande informatie op minimale odds van 2.00, voordat opname mogelijk is. Voor “Meervoudige” weddenschappen moet een van de selecties een quotering hebben van minimaal 2,00.

Cashback Sbook Bonus

Evobet heeft een loyalty programma waarbij je 10% van je verliezen kunt terugkrijgen in de vorm van free bets. Aan het einde van elke week (maandag – zondag) worden verloren weddenschappen berekend en wordt 10% teruggestort in je account als free bet bonus.

Zoals je kunt zien heeft Evobet flink wat bonussen en promoties! Door op onderstaande afbeelding te klikken kun je een overzicht vinden van het actuele promotieaanbod op Evobet.

Evobet-promoties-bonussen

Conclusie

Al met al kunnen we concluderen dat Evobet hard aan de weg timmert om zich tussen de grote bookmakers te kunnen scharen. De website is overzichtelijk ingericht, de odds zijn goed en er is een ruim sportaanbod. Ook zijn er veel promoties en weekly offers waar je gebruik van kunt maken.

Voordelen

 • Ruim sportaanbod voor zowel populaire als minder populaire sporten
 • Meerdere bet markets voor voetbalwedstrijden
 • Gevarieerd aanbod van competities
 • Prima odds
 • Uitstekend live wedden aanbod
 • Quick-bet functie
 • Bonusaanbiedingen voor nieuwe en bestaande klanten
 • Storten en opnemen

Nadelen

 • Weinig naamsbekendheid
 • Hoge rondspeel eisen voor sommige bonussen
 • Lage inzet limieten voor sommige markten.

Evobet-welcome-bonus