fanteam-logo 4.3 / 5.0 Bet €20 en krijg een €20 Free Bet Claim Bonus

Fanteam

  • Goede odds
  • €20 Free Bet
  • Fantasy Sports
  • Geld storten met Trustly

Fanteam review

Fanteam is een online bookmaker waar je kunt wedden op voetbal en andere sporten. Daarnaast kun je ook meedoen aan Fantasy Sports Tournaments. Dit is iets waar deze bookmaker het onderscheid mee maakt ten opzichte van andere online bookmakers.

Fanteam beschikt over een MGA (Malta Gaming Authority) en UKGC (United Kingdom Gambling Commission) vergunning. Hierdoor mogen zij kansspelen aanbieden in het Verenigd Koninkrijk en andere Europese landen.

Het betting platform van Fanteam bestaat al sinds 2013 en was met name in het Verenigd Koninkrijk erg populair. Vanaf heden kunnen onder andere spelers uit Nederland hier ook een gokje wagen!

Fanteam bonus: Bet €20 en krijg een €20 Free Bet

Nieuwe spelers kunnen gebruik maken van deze exclusieve welkomstbonus. Hiervoor moet je eerst €20 op je account storten en een weddenschap plaatsen. Als je de weddenschap verliest, krijg je de €20 teruggestort op je account. Hierdoor kun je dus risicovrij een weddenschap van €20 plaatsen!

Uiteraard moet je, zoals bij elke bonus, wel rekening houden met een aantal bonusvoorwaarden. Deze lichten we hieronder verder toe:

  • Om in aanmerking te komen voor de €20 Free Bet dien je een weddenschap te plaatsen waarvan de totale odd op minimaal 2.00 uitkomt. Hiervoor kun je één of meerdere selecties gebruiken.
  • De €20 Free Bet dient 12 te worden rondgespeeld voordat je eventuele winsten kunt laten uitbetalen.
  • Als je de eerste weddenschap (met je eigen geld) weet te winnen, moet je de €20 die je hebt ingezet nog 2x rondspelen op een minimale odd van 2.00. Dit geldt overigens niet voor je winsten.
Claim €20 Free Bet

Geld storten en laten uitbetalen

Bij Fanteam kun je geld storten en laten uitbetalen via de gebruikelijke betaalmethoden. Geld storten met iDEAL is bij deze bookmaker helaas niet mogelijk. Wél kun je geld storten met Trustly, Skrill, Neteller, Klarna en Paysafecard.

Aan stortingen zijn geen kosten verbonden, behalve als je geld stort via Paysafecard. Door de hoge kosten die hier aan verbonden zijn, hanteert Fanteam een fee van 10%.

Als je geld wil laten uitbetalen, kun je ook te maken krijgen met extra kosten. Bij Fanteam kun je 2x per maand ‘gratis’ een uitbetaling aanvragen. Als je meer dan 2x een uitbetaling aanvraagt betaal je een fee van 3.95% of 4.95% met minimum en maximum bedragen variërend tussen €2.50 en €20. Houd hier dus even rekening mee als je van plan bent meerdere opnames per maand te doen!

Overigens geeft Fanteam aan dat uitbetalingen binnen 5 werkdagen verwerkt worden. Uit onze ervaringen is echter gebleken dat dit doorgaans veel sneller gaat.

Fanteam Fantasy Sports

Als alternatief voor sportweddenschappen, kun je bij Fanteam ook meedoen aan het zogenoemde Fantasy Sports Betting. Bij deze vorm van wedden zet je niet direct geld in op de uitkomst van een bepaalde wedstrijd. In plaats daarvan creëer je een fantasy sports team en neem je het op tegen andere tegenstanders. Hiermee kun je dan leuke geldprijzen winnen.

Fantasy Sports Betting is iets wat in Nederland misschien nog niet heel erg bekend is. Als wij een gokje gaan wagen doen we dat normaal gesproken op echte sportwedstrijden. Fanteam heeft echter ook andere mogelijkheden.

Naast het reguliere sportsbook beschikt Fanteam eveneens over een Fantasy platform. Op het Fantasy platform kun je meedoen aan zogenoemde Fantasy Tournaments, waarmee je flinke bedragen kunt verdienen. Tijdens deze toernooien ben je manager van je eigen voetbalclub waarbij je jouw eigen spelers selecteert. Statistieken van spelers zijn gelijk aan de spelers uit de echte voetbalwereld. Dit geldt ook bijvoorbeeld ook voor de vorm, blessures en schorsingen.

Hiermee onderscheidt Fanteam zich dus ten opzichte van andere online bookmakers.

Conclusie

Fanteam is een prima bookmaker waar je als Nederlander terecht kunt. De bookmaker beschikt over een MGA en UKGC vergunning. Hierdoor kun je er dus zeker van zijn dat je met een betrouwbare online bookmaker te maken hebt. De odds die worden aangeboden zijn over het algemeen erg goed te noemen. Ook kun je hier prima live betten.

De exclusieve €20 Free Bet welkomstbonus is natuurlijk ook mooi meegenomen. Net als de andere bonussen en promoties die hier regelmatig worden aangeboden.

Uiteraard doen de Fantasy Tournaments het hier ook erg goed. Wellicht is dit ook iets voor jou? Tijd om dat zelf eens te gaan ondervinden!

Claim €20 Free Bet