fastbet-logo 4.5 / 5.0 100% tot €200 Claim Bonus

Fastbet

  • Pay n’ Play
  • Snelle uitbetalingen
  • Geen account nodig
  • Geld storten via Trustly
* De bonus dient 8x te worden rondgespeeld op een minimale odd van 1.80. Hier heb je 60 dagen de tijd voor.

Fastbet review

Fastbet is een internationale aanbieder van sportweddenschappen. Vanaf heden zijn spelers uit Nederland ook welkom bij deze bookmaker. Fastbet staat bekend om hun Pay n’ Play principe. Dit houdt in dat je geen account hoeft aan te maken en direct geld kunt storten via Trustly.

Bij de meeste online casino’s en bookmakers is het zo dat wanneer je je winst wilt laten uitbetalen, je eerst je persoonlijke documenten moet laten verifiëren. Daarna moet je ook nog enige tijd wachten. Bij Fastbet werkt dit dus anders; zodra je op uitbetalen klikt, wordt het geld onmiddellijk op je bankrekening gestort. Bij de meeste banken duurt het niet langer dan een aantal uur, voordat het geld op je rekening verschijnt.

Ondanks het feit dat Fastbet een relatief nieuwe bookmaker is, zijn de eigenaren en oprichters mensen met een rijke ervaring in de online gok industrie.

Fastbet is onderdeel van Bethard Group Limited, een bedrijf dat is gevestigd op Malta en is gecertificeerd en gelicentieerd door de Malta Gaming Authority (MGA).

Fastbet sportaanbod

Fastbet-sportaanbod

Fastbet biedt zowel pre-match als live sportweddenschappen op verschillende sporten. Er zijn meer dan 20 sporten beschikbaar, waaronder voetbal, tennis en basketbal, maar ook ijshockey, pool en snooker. Bovendien kun je ook wedden op eSports en virtuele sporten. Onder ‘Specials’ vind je verschillende gokmarkten voor kwesties die niet direct verband houden met sport, met name politiek.

Voetbal is zonder meer de meest populaire sport bij Fastbet, wat te zien is aan het feit dat de meeste competities die in het ‘Quick Links’ menu worden vermeld, voetbal gerelateerd zijn. Meestal zijn er meer dan 100 wedmarkten per wedstrijd beschikbaar. De markten zijn gegroepeerd in verschillende groepen, waaronder de main markets, goals, halves, corners, specials, kaarten en intervals.

Total goals, BTTS, double chance, draw no bet, 3-way handicap en Asian handicap zijn slechts enkele voorbeelden van de belangrijkste markten. Je kunt ook wedden of een team zal scoren, of ze de nul houden, of een speler zal scoren, of zelfs of hij het eerste of het laatste doelpunt scoort. Daarnaast zijn er ook nog opties of een speler minstens twee of drie doelpunten zal scoren. Andere populaire wedopties zijn half time result, total corners en of er al dan niet een rode kaart gaat vallen. De speciale markten zijn meestal een combinatie van twee selecties, zoals both teams to score and home team to win.

Match betting is niet het enige type weddenschappen als het gaat om voetbal. Zo zijn er ook league bet markets, waaronder outright, degradatie, special bets, topscorer en top finish. Outright is wedden op de kampioen, degradatie-weddenschap is een weddenschap op een team waarvan je denkt dat ze het seizoen in de degradatiezone gaan eindigen. Af en toe kunnen er special bets worden ingevoerd, dit zijn unieke markten waar je normaliter niet op kunt inzetten.

Fastbet stortingsbonus: Welkomstbonus – 100% tot €200

first-deposit-bonus

Nieuwe klanten kunnen bij Fastbet gebruikmaken van een eerste stortingsbonus ter waarde van maximaal €200. De bonus komt overeen met 100% van je eerste storting. Als je dus €200 stort, krijg je er nog eens €200 bovenop in de vorm van bonusgeld. Je dient minimaal €20 te storten om in aanmerking te kunnen komen voor deze welkomstbonus.

De bonus dient 8x te worden rondgespeeld op een minimale odd van 1.80. Hier heb je 60 dagen de tijd voor. Houd er rekening mee dat wanneer je er niet in slaagt om de bonus binnen 60 dagen vrij te spelen, het bonusgeld en eventuele winsten verbeurd worden verklaard.

Design en layout

Het algehele ontwerp van de website is prima. Visueel is het allemaal niet zo heel erg spectaculair, maar alles is wel praktisch ingericht. Alle belangrijke links die je zult gebruiken, bevinden zich in de bovenhoeken van elke pagina en er zijn geen problemen met betrekking tot het navigeren tussen de diverse menu’s.

Met betrekking tot mobiele compatibiliteit is de hele website qua ontwerp mobile-friendly. In feite is de mobiele website van Fastbet veel praktischer en gebruiksvriendelijker in vergelijking met de desktopversie.

Fastbet Customer Service

Fastbet biedt customer support via e-mail en live chat. Je kunt de gevraagde informatie invullen en direct vanaf de website met een medewerker praten, of je kunt een e-mail sturen naar het opgegeven e-mailadres en wachten op een antwoord. Uit onze ervaring is gebleken dat de medewerkers erg behulpzaam en vriendelijk zijn. Daarnaast heb je via de live chat doorgaans binnen 2 minuten antwoord op je vraag.

Conclusie

Fastbet is een prima bookmaker waar je met een gerust hart een gokje kunt wagen. Met name het Pay n’ Play principe spreekt ons erg aan. Deze manier van online gokken maakt de hele beleving toch een stukje makkelijker en aangenamer. Zeker wanneer je het lastig of vervelend vindt om allerlei foto’s/scans van je paspoort en rekeningen op te moeten sturen. Dankzij het BankID registratieproces is dit dus allemaal niet meer noodzakelijk. Bijkomend voordeel is dat door het Pay n’ Play principe uitbetalingen zeer snel worden verwerkt. Doorgaans staat dezelfde dag het geld al op je bankrekening.

Mocht je deze manier van spelen als prettig ervaren, neem dan ook eens een kijkje bij ScandiBet en Speedybet. Deze online bookmakers maken eveneens gebruik van Pay n’ Play. Daarnaast zijn spelers uit Nederland ook welkom bij deze bookmakers!