4.6 / 5.0 100% tot €300 Claim Bonus

Tipbet

 • Betrouwbare partij
 • Veel bonussen
 • Snelle website

Tipbet review

Tipbet is een online bookmaker die zowel sportweddenschappen als online casino games aanbiedt. Het hoofdkantoor van Tipbet bevindt zich op Malta. De site van Tipbet is voornamelijk gericht op live wedden en eSports.

Hoewel Tipbet zich voornamelijk op de online markt richt, beschikt de bookmaker over franchisers die de leiding hebben over de fysieke wedkantoren. Deze fysieke wedkantoren bevinden zich in Duitsland en zijn al zo’n 20 jaar actief.

Tipbet heeft een sponsorovereenkomst met het Duitse Bayer Leverkusen en Fortuna Dusseldorf. Daarnaast heeft de bookmaker eveneens een sponsorovereenkomst met eSports club Ad Finem.

De Tipbet-directeur Bahadir Malkoc zei over de sponsorovereenkomst van Ad Finem: “Tipbet wil aanwezig zijn op deze jonge, kansrijke markt en beschouwt Ad Finem als een krachtige, ambitieuze partner, met een mooie toekomst. Met het aanbieden van eSports weddenschappen en de sponsoring van Ad Finem, heeft Tipbet haar intrede gemaakt op de eSports markt.

Dergelijke partnerschappen, met name die met Leverkusen, zijn indrukwekkend te noemen voor een jonge bookmaker die pas sinds 2015 online actief is. De intentie is om in de toekomst nog meer partnerschappen te realiseren met grote sportclubs.

Tipbet is ontwikkeld door Platinum Gaming Game Development en beschikt daarnaast over een mg-licentie.

€5 Free Bet bij Tipbet (niet langer geldig)

Exclusief voor bezoekers van Freebets.nl heeft Tipbet een €5 free bet beschikbaar gesteld voor nieuwe klanten. Om gebruik te maken van deze actie klik je op onderstaande afbeelding:

Tipbet-5-euro-free-bet

Sportweddenschappen aanbod

Tipbet heeft op dit moment niet het grootste sportaanbod. Tipbet blinkt voornamelijk uit in het eSports en voetbal aanbod.

Naast voetbal en eSports biedt Tipbet de volgende sporten aan: tennis, basketbal, IJshockey, volleybal, handbal, cricket, futsal, Amerikaans voetbal, rugby, snooker, darts, motorsport, tafeltennis, wintersport en Honkbal.

In termen van eSports maakt Tipbet het onderscheid in vergelijking met andere bookmakers. Als je liefhebber bent van het wedden op eSports kun je hier goed uit de voeten. Tipbet biedt onder andere de volgende markten aan: Starcraft II, CS: GO, League of Legends en Dota 2. Op de home pagina van Tipbet is een apart ‘eSports’ menu beschikbaar waar je alle aangeboden eSports markten kunt vinden.

Het voetbalaanbod is in principe prima. Naast de grote voetbalcompetities, biedt het ook markten aan in lagere divisies. Voorbeelden hiervan zijn de derde divisie in IJsland en het tweede niveau in Iran. De type weddenschappen waar je op kunt inzetten zijn in dit soort competities wel een stuk beperkter in vergelijking met de grote Europese competities. Zo kun je bijvoorbeeld niet inzetten op het totaal aantal corners of gele kaarten.

Als je op zoek bent naar hoge odds moet je niet bij Tipbet zijn. Dit betekent niet dat de odds slecht zijn, maar ook zeker niet hoger dan bij een andere bookmaker.

Live wedden bij Tipbet

Het live wedden gedeelte ziet er mooi en overzichtelijk uit. Statistieken van wedstrijden worden netjes weergegeven. Het live aanbod is echter wat mager voor wat betreft de markten waar je op kunt wedden.

Uiteraard ontbreekt ook het live wedden niet bij Tipbet. Het ziet er mooi overzichtelijk uit, maar ook bij het live betten is het aanbod wat magertjes. Daarnaast is het niet mogelijk om je live bets voortijdig in te cashen.

Wedden op eSports

Toen de site werd gelanceerd, wilde TipBet hoe dan ook slagen op het gebied van eSports weddenschappen. Het lijkt erop dat ze deze prestatie hebben kunnen realiseren, zoals blijkt uit de vele tevreden klanten. Tipbet heeft een volledige sectie toegewijd aan eSports, dit in tegenstelling tot andere sites die eSports aanbieden. Veel experts voorspellen dat de toekomst van online wedden ligt bij eSports. Het is dan ook een effectieve manier om nieuwe spelers te lokken, met name millennials.

Onderstaand een selectie van enkele eSports games waar je op kunt wedden:

 • Dota 2
 • Counter Strike CS: GO
 • League of Legends
 • Heroes of the Storm
 • Hearthstone
 • Starcraft 2

Je kunt wedden op de belangrijkste competities van de genoemde games. Je kunt livestreams van deze games bekijken op onder andere YouTube en Twitch. Bovendien kun je 24 uur per dag live feeds zien van de meeste professionele teams.

Gebruiksvriendelijkheid van de website

Wij vinden de site van Tipbet erg fijn werken. De layout is duidelijk en je kunt razendsnel navigeren tussen de verschillende sportmarkten. De snelheid is een verademing ten opzichte van andere bookmakers. Tipbet heeft een zelf ontwikkelde website en dus niet een standaard template waar veel andere bookmakers gebruik van maken. Ook de mobiele site ziet er gelikt uit en is net als de desktop versie erg snel.

Tipbet beschikt ook over een live chat functie. Binnen enkele seconden heb je al contact met een medewerker. Dit is wat ons betreft ook een pluspunt.

Storten en uitbetalen

Het minimale stortingsbedrag bij Tipbet is €10. Alle gebruikelijke betaalmethoden worden geaccepteerd, waaronder Visa, Mastercard, Skrill, paysafecard, Neteller en andere kleinere e-wallets. Uitbetalen via bankoverschrijving is eveneens mogelijk.

Free Bets en stortingsbonus Tipbet

Tipbet heeft een €5 free bet promotie voor nieuwe klanten. Daarnaast heeft Tipbet een 100% en 200% welkomstbonus. Ook is er een 10% cash bonus en Super Combi Bonus. De promoties op Tipbet veranderen regelmatig, houd dus goed de promotions pagina in de gaten. Om gebruik te maken van de €5 free bet klik je op onderstaande afbeelding:

Conclusie

Tipbet is een betrouwbare bookmaker. Ondanks dat ze pas een aantal jaar bestaan, hebben ze al meerdere grote partnerschappen gesloten met voetbalclubs. Tipbet lijkt dan ook een bookmaker te zijn met flink wat potentie. Je kunt Tipbet gratis uitproberen met de €5 free bet promotie!

Pluspunten

 • Zeer snelle website
 • Leuke bonussen en promoties
 • Goede klantenservice
 • Snelle uitbetalingen

Minpunten

 • Hoge rondspeel eisen voor sommige bonussen
 • De odds zijn niet geweldig