4 / 5.0 300% tot €300 Claim Bonus

Unikrn

  • Mooie welkomstbonus
  • Uitstekend bonusaanbod
  • eSports
  • Snelle uitbetalingen
* Bonusgeld dient 3x ingezet te worden op minimale odds van 1.50 alvorens een uitbetaling kan worden aangevraagd.

Unikrn sportsbook review

Unikrn is een vrij nieuwe bookmaker die zich in eerste instantie volledig richtte op eSports. Tegenwoordig bieden ze ook sportweddenschappen aan voor reguliere sporten. Op dit moment is de website van Unikrn niet zo snel of duidelijk als andere bookmakers. Ook het aanbod aan markten zal in de toekomst veel uitgebreider moeten worden. De huidige markten zijn voornamelijk gericht op de grote eSports events: League of Legends; Counter Strike: Global Offensive; en Dota 2. Sportliefhebbers kunnen ook wedden op de meest populaire sporten zoals voetbal, tennis en basketbal, maar het aanbod dat hier wordt aangeboden is ook niet heel groot.

Daarentegen heeft Unikrn een uitstekend bonusaanbod met zeer goede voorwaarden! Later in deze review zullen we hier verder op ingaan.

unikrn-sports-betting

Unikrn sportaanbod: wedden op eSports voert de boventoon

Aangezien we Unikrn kunnen bestempelen als een eSports bookmaker, zal het je niet verbazen dat ze zich voornamelijk richten op de meest populaire games binnen dit segment. Desalniettemin kan Unikrn niet concurreren met bijvoorbeeld GG Bet, die veel meer verschillende markten en wedstrijden aanbieden voor hun klanten om op te wedden.

Via de Sports Betting tab op de website kun je wedden op sporten als voetbal, tennis en basketbal, maar hier zijn de mogelijkheden niet heel uitgebreid. Een voordeel is echter dat je de mogelijkheid hebt om de odds te veranderen in fractional / American als je niet gewend bent aan het decimale systeem.

Al met al, als Unikrn echt wil concurreren met de grote eSports bookmakers, zullen ze zich moeten concentreren op het uitbreiden van hun assortiment.

Odds

De aangeboden odds bij Unikrn zijn vrij gemiddeld te noemen. Je zult hier niet de hoogste odds vinden, maar dat is niet een reden om hier geen account te registreren. De eSports odds zijn op zich prima, maar als je liever een weddenschap plaatst op reguliere sporten, dan kun je waarschijnlijk elders betere opties vinden.

Klantenservice Unikrn

Momenteel is er geen gemakkelijke manier om contact op te nemen met de klantenservice van Unikrn. Dat is wel een nadeel. Je moet helemaal naar beneden scrollen om het Help Center te vinden. Hier kun je antwoord vinden op veelgestelde vragen of ervoor kiezen om gebruik te maken van de live chat. De live chat is echter niet 24/7 bereikbaar en het is niet duidelijk of je direct antwoord op je vraag krijgt. Je moet namelijk ook je e-mailadres achterlaten, zodat zij je eventueel via e-mail kunnen beantwoorden. Het zou beter zijn geweest wanneer Unikrn ervoor had gekozen om een live chat pop-up te hebben, zoals de meeste andere bookmakers. De huidige situatie is simpelweg niet ideaal.

Live wedden bij Unikrn

Als het aanbod aan opties voor normaal wedden niet erg uitgebreid is, dan kun je natuurlijk verwachten dat dit ook voor live weddenschappen geldt. Via de knop ‘Live now’ kun je naar een overzicht gaan van alle wedstrijden die op dat moment worden gespeeld, maar vaak worden deze grijs weergegeven zodat je er niet live op kunt wedden. Het aantal live weddenschappen dat beschikbaar is, is eigenlijk vrij gelijkaardig aan het aantal pre-match opties. Een pluspunt is de livestream die beschikbaar is voor veel games. Op die manier kun je de weddenschap live volgen.

live-wedden-unikrn

Geld storten en uitbetalen bij Unikrn

Bij Unikrn kun je geld storten met Skrill, Neteller, Klarna, creditcard, Rapidtransfer en Bitpay. Dit zijn niet heel veel opties, maar de belangrijkste (Skrill, Neteller en creditcard) zijn mogelijk. Daarnaast kun je ook geld storten met diverse cryptocurrencies.

Na het storten staat het geld direct op je rekening en kun je direct beginnen met gokken. Om geld op te nemen, moet je eerst je identiteit verifiëren door verschillende documenten te uploaden. Zoals bij de meeste bookmakers, moet je een identiteitsbewijs overleggen en je adres bevestigen. Unikrn bekijkt deze documenten doorgaans binnen enkele minuten en neemt contact met je op als er nog iets ontbreekt.

Mobiel wedden

Unikrn heeft een mobiele site die er eigenlijk hetzelfde uitziet als de normale website. De mobiele site lijkt echter sneller te zijn dan de desktopversie. We raden dan ook aan de mobiele variant te gebruiken als je bij deze bookmaker wilt gokken.

Gebruiksgemak website

De website is een beetje traag bij het navigeren tussen verschillende pagina’s. Dit kan een groot nadeel zijn als je snel wilt inzetten. Het mooie aanbod aan streams dat Unikrn aanbiedt, verbetert echter de gokervaring, dus het is fijn om te zien dat ze op dit punt niet achterblijven.

Unikrn stortingsbonus – Welkomstbonus 300% tot €300

De bonussen bij Unikrn is iets waar we erg enthousiast over zijn. De welkomstbonus is er maar liefst eentje van 300%, waarbij het bedrag kan oplopen tot €300 bonus. Als je dus €100 stort, heb je €400 om mee te spelen. Let er wel op dat het bonusgeld wordt uitgekeerd in de vorm van een free bet token. Je hebt de keuze uit:

  • 1x €300 token
  • 2x €150 token
  • 4x €75 token

De rondspeel voorwaarden zijn ook erg gunstig. Je hoeft het bonusbedrag namelijk maar 3x rond te spelen om minimale odds van 1.50. Dit is dus erg goed te doen!

Naast de welkomstbonus zijn er nog diverse andere bonussen, waarbij je dagelijks free bets of cash kunt claimen.

Claim €300 Bonus!