Freebets.nl dé gids voor online wedden op sport

Er is altijd wel iets nieuws te melden in een snel ontwikkelde markt als die van het online wedden op sport. Hier op freebets.nl houden we je op de hoogte van alle ontwikkelingen omtrent de nieuwste sportevenementen, beste bonussen, free bets en gok strategieën. Aan jou de taak om hiervan te profiteren!

Operator
Kenmerken
Bonus
Beoordeling
Claim Bonus
 • Hoogste welkomstbonus van Nederland
 • Uitstekend loyaliteitsprogramma
 • Geld storten met iDEAL
€250 aan Free Bets
 • 's Werelds grootste bookmaker
 • Uitstekend aanbod
 • Prima bonusvoorwaarden
€100 Welkomstbonus
* Alleen beschikbaar voor nieuwe klanten die 24 jaar of ouder zijn. Min. storting €5. Wedkredieten worden beschikbaar voor gebruik na afhandeling van de weddenschappen voor het bedrag van je in aanmerking komende storting. Min. quoteringen en restricties voor weddenschappen en betaalmethodes gelden. Uitbetalingen zijn exclusief wedkredieten-inzet. Tijdslimieten en algemene voorwaarden gelden.

Wedden op sport

Wil je graag wedden op sport? Dan is dit je kans, want er zijn erg veel sporten waar je een inzet op kunt plaatsen. Het gaat er om dat jij een voorspelling gaat doen, en als je die dan goed hebt dan kun jij veel geld winnen. Maar we gaan je eerst het een en ander uitleggen over hoe het werkt en wat de voordelen zijn voor jou als je er gebruik van maakt. Lees de informatie daarom op je gemak door en dan kun jij zelf kiezen voor wedden op sport en goed voorbereid aan de slag gaan!

Mogelijkheden wedden op sport

Je gaat net beginnen met de optie wedden op sport en dan is het goed dat je je voor gaat bereiden. Hoe ga je dat aanpakken? Dit kan op heel veel manieren, maar het is in ieder geval goed dat je nagaat wat de voordelen voor jou zijn. Je zou namelijk als je veel geluk hebt met een paar drukken op de knop veel geld kunnen winnen. Hierbij is het wel van belang dat je weet wat je moet doen. Daarom zijn er een paar dingen waar je aandacht aan moet besteden en die lichten we toe:

 • Betrouwbare bookmaker kiezen, bookmakers zijn er meer dan genoeg te vinden, maar het gaat er om dat je ze gaat bekijken en dan met elkaar vergelijkt. Op die manier kun jij een aanbieder kiezen waar jij je goed bij voelt. Neem daar ook de tijd voor om dat na te gaan.
 • Soorten sportweddenschappen, er zijn diverse mogelijkheden om in te zetten, denk daarbij aan inzetten op de uitslag van een team, maar ook op gele of rode kaarten bij bijvoorbeeld voetbal, of voorspellen welke spelers er scoren. Dit is per sport verschillend wat er kan dus ga na wat de opties zijn en kies dan de weddenschap die bij jou past.
 • Inlezen in de sport, het is van belang dat je op de hoogte bent van het laatste nieuws, uitslagen, wie er meespelen, blessures etc. Ook dien jij de spelregels goed te beheersen dan kun je nog beter inzetten bij wedden op sport.
 • Nieuws volgen, zo ben je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de sport. Je kunt als je tijd hebt ook online onderzoek doen en dan kijken naar de laatste nieuwtjes.
 • Met geld spelen wat je echt kunt missen, zo blijf jij veilig spelen en blijft het ook leuk voor je. Je zou per week of maand kunnen bekijken welk bedrag jij beschikbaar hebt om te spelen.
 • Mobiel wedden op sport, dit is ook mogelijk, daardoor heb je meer vrijheden je kunt een inzet plaatsen waar en wanneer je maar wilt. Je hebt alleen je accountgegevens en een goede verbinding nodig met internet. Ook bij live spelen is mobiel wedden op sport ideaal want dan kun je snel een voorspelling doen of aanpassen.
 • Verantwoord blijven wedden, dit heb je zelf in de hand. Stop op tijd met spelen, zorg dat het geen moeten wordt, maar blijf het leuk houden voor jezelf.

Voordelen wedden op sport

Steeds meer mensen ervaren wat het met je kan doen, wedden op sport. Je kunt hierbij namelijk vanuit huis of net waar je bent een voorspelling doen en dan verder door af te wachten ineens veel geld verdienen. Je hebt dan natuurlijk wel veel geluk nodig, maar die kans bestaat zeker. Je hoeft er de deur niet voor uit, er zijn altijd wel wedstrijden waar je een inzet op kunt plaatsen en je kunt stoppen wanneer je maar wil. Ook op je mobiel kun jij wedden op sport, en ook dat vergroot je mogelijkheden en de spanning.

Hoe werkt wedden op sport?

Eigenlijk is het allemaal erg eenvoudig als je gaat kiezen voor wedden op sport. Je kiest waar je op in wil zetten en dan plaats je je inzet. Daarbij is het van belang dat je je sport goed kent, zorg dat je alles van de teams en spelers goed weet, let daarbij ook op de voorgaande wedstrijden hoe is het toen gegaan? Maar let ook goed op de odds (wat is de mogelijke uitkering van je inzet bij de bookmaker). Dit kan namelijk per bookmaker anders zijn en daar moet je wel veel vanaf weten! Je wil namelijk een leuk bedrag winnen als je een goede voorspelling hebt gedaan. Waar het om gaat is dus dat jij een bookmaker kiest, dan meld je je aan, dan kies je een sport, stort een bedrag, doet een voorspelling, een inzet en dan is het afwachten of je wint.

Tips bij wedden op sport

Je wil natuurlijk een goede online sportweddenschap inzetten en daarom geven we je daar nog wat tips voor!

 • De eerste stap is dat je je budget gaat bepalen.
 • De tweede stap is dat je een wedstrijd kiest, een sport of een team waar je je inzet op wil plaatsen.
 • De derde stap is dat je je gaat verdiepen in alle partijen die zijn opgesteld. Let daarbij op de uitkomsten en de spelers. Hoe schat je het in wat het kan worden qua uitkomsten? Hoe meer je er over gaat lezen hoe wijzer je er van wordt!
 • Stap vier is dat je je eigen winkans in gaat schatten, gebruik daarbij feiten uit voorgaande wedstrijden.
 • De vijfde stap is dat je je budget in gaat zetten bij een betrouwbare bookmaker.
 • De laatste stap is dat je in spanning gaat afwachten of je hebt gewonnen.

Het kan natuurlijk bij iedere voorspelling alle kanten op. Een speler kan geblesseerd raken, iemand kan geschorst worden, ben daar ook op bedacht. Het gaat bij wedden op sport nog steeds om een gokje wagen en dan kun je winnen en verliezen! Daarom speel jij alleen met geld wat jij echt kunt missen en win je dan een keer? Dan kun je dat bedrag apart zetten om dan een andere keer weer te gebruiken met het gokken.

Sports betting promoties

Het is ons doel om van freebets.nl jouw one-stop-shop te maken als het gaat om informatie over sportweddenschappen en uiteraard het bonusaanbod van de verschillende bookmakers.

Hieronder vind je de diverse sporten waar je op kunt wedden. Voor deze sporten hebben we eveneens diverse bonussen beschikbaar!

Wedden op voetbal

Wedden op eSports

Wedden op paarden

Wedden op tennis

Strategie voor online gokken op sport

In plaats van willekeurig te wedden en eigenlijk zomaar iets te doen, is het belangrijk om een ​​strategie te hanteren waarbij je de kansen maximaliseert om op lange termijn winstgevend te kunnen spelen.

Een voorbeeld hiervan is hoe je kunt proberen ervoor te zorgen dat je optimaal profiteert van gratis weddenschappen. Vrijwel alle bookmakers die je op deze site kunt vinden bieden tegenwoordig gratis weddenschappen aan. Of dit nu is in de vorm van een free bet of welkomstbonus, er is altijd wel een een mogelijkheid om te wedden met gratis geld. Hier moeten we dan ook gebruik van maken!

Bij het claimen van free bets of andere bookmaker bonussen heb je vrijwel altijd te maken met bepaalde bonusvoorwaarden. Zo is het gebruikelijk dat je het bonusbedrag een X aantal keer moet hebben ingezet op een minimale odd. Als je hieraan hebt voldaan kun je het geld opnemen. Let hier dus goed op!

Een van de beste opties om het maximale uit elke gratis weddenschap te halen, is om een ​​Exchange zoals Betfair te gebruiken. Hiermee kun je een zogenoemde ‘sure bet’ creëren. Dit kun je doen door middel van het ‘layen’ van een weddenschap. Layen wil eigenlijk zeggen dat iets niet gaat gebeuren, waardoor jij dus als het ware in de rol van bookmaker kruipt. Stel je zet je free bet op Bet90 in op uitkomst A, dan lay je vervolgens dezelfde uitkomst op Betfair. Probeer altijd de odds van het backen en layen zo dicht mogelijk bij elkaar te houden. Op internet zijn diverse Betfair calculators te vinden, waarmee je precies kunt uitrekenen hoeveel je moet inzetten/tegenzetten voor maximale winst.

Het idee van bovenstaande is dat je met vrijwel geen risico zoveel mogelijk geld overhoudt aan je free bets, welkomstbonus of reload bonus. Dit doe je door in wezen te garanderen dat je hoe dan ook een winnende weddenschap hebt, in plaats van je hele gratis weddenschap te riskeren bij één bookmaker in de hoop dat je de weddenschap wint.