Freebets.nl dé gids voor online sportweddenschappen

Er is altijd wel iets nieuws te melden in een snel ontwikkelde markt als die van online sportweddenschappen. Hier op freebets.nl houden we je op de hoogte van alle ontwikkelingen omtrent de nieuwste sportevenementen, beste bonussen, free bets en gokstrategieën. Aan jou de taak om hiervan te profiteren!

Sports betting promoties

 • 1 €5 free bet
  • Betrouwbaar
  • Bonussen
  • Snelle website
  Claim Bonus
  * De €5 free bet moet 10 keer rondgespeeld worden op multiple bets met een selectie van minimaal 3 wedstrijden en minimale odds van 1.60.
 • 2 betrebels-logo €5 free bet
  • Exclusief bonusaanbod
  • Top mobiele website
  • Klantenservice
  Claim Bonus
  * De €5 free bet moet worden ingezet op minimale odds van 1.60. Het maximale winbedrag van de €5 free bet actie bedraagt €50.
 • 3 neo-bet-logo €5 Free Bet
  • Uitstekende bonussen
  • Loyaliteitsprogramma
  • Mobiele website
  Claim Bonus
  * Om in aanmerking te komen voor de €5 Free Bet, dien je via onze website een account te registreren op NEO.bet. Ook kun je tijdens het registreren promotiecode freebets.nl-5 invoeren.

Het is ons doel om van freebets.nl jouw one-stop-shop te maken als het gaat om informatie over sportweddenschappen en uiteraard het bonusaanbod van de verschillende bookmakers.

Hieronder vind je de diverse sporten waar je op kunt wedden. Voor deze sporten hebben we eveneens diverse bonussen beschikbaar!

Wedden op voetbal

Wedden op eSports

Wedden op paarden

Wedden op tennis

Strategie voor sportweddenschappen

In plaats van willekeurig te wedden en eigenlijk zomaar iets te doen, is het belangrijk om een ​​strategie te hanteren waarbij je de kansen maximaliseert om op lange termijn winstgevend te kunnen spelen.

Een voorbeeld hiervan is hoe je kunt proberen ervoor te zorgen dat je optimaal profiteert van gratis weddenschappen. Vrijwel alle bookmakers die je op deze site kunt vinden bieden tegenwoordig gratis weddenschappen aan. Of dit nu is in de vorm van een free bet of welkomstbonus, er is altijd wel een een mogelijkheid om te wedden met gratis geld. Hier moeten we dan ook gebruik van maken!

Bij het claimen van free bets of andere bonuspromoties heb je vrijwel altijd te maken met bepaalde bonusvoorwaarden. Zo is het gebruikelijk dat je het bonusbedrag een X aantal keer moet hebben ingezet op een minimale odd. Als je hieraan hebt voldaan kun je het geld opnemen. Let hier dus goed op!

Een van de beste opties om het maximale uit elke gratis weddenschap te halen, is om een ​​Exchange zoals Betfair te gebruiken. Hiermee kun je een zogenoemde ‘sure bet’ creëren. Dit kun je doen door middel van het ‘layen’ van een weddenschap. Layen wil eigenlijk zeggen dat iets niet gaat gebeuren, waardoor jij dus als het ware in de rol van bookmaker kruipt. Stel je zet je free bet op Bet90 in op uitkomst A, dan lay je vervolgens dezelfde uitkomst op Betfair. Probeer altijd de odds van het backen en layen zo dicht mogelijk bij elkaar te houden. Op internet zijn diverse Betfair calculators te vinden, waarmee je precies kunt uitrekenen hoeveel je moet inzetten/tegenzetten voor maximale winst.

Het idee van bovenstaande is dat je met vrijwel geen risico zoveel mogelijk geld overhoudt aan je free bets. Dit doe je door in wezen te garanderen dat je hoe dan ook een winnende weddenschap hebt, in plaats van je hele gratis weddenschap te riskeren bij één bookmaker in de hoop dat je de weddenschap wint.