Wedden op paarden

Paardenrennen is voornamelijk in het Verenigd Koninkrijk een populaire sport om op te wedden. In Nederland zien we ook een toenemende interesse voor wat betreft het wedden op paarden. Om deze reden zijn er dan ook steeds meer bookmakers die op regelmatige basis paardenrace free bets aanbieden.

Gratis weddenschappen voor paardenraces kunnen zeer waardevol zijn voor de slimme gokker. Je krijgt namelijk de kans om gratis een weddenschap te plaatsen op single of multiple selecties. Een dergelijke free bet is doorgaans onderdeel van een welkomstbonus van de bookmaker. Ook kan het worden uitgekeerd in de vorm van een troostprijs, waarbij je eerst je eigen geld inzet en als je verliest krijg je het door jou ingezette bedrag terug in de vorm van een free bet.

Het is van belang te weten hoe je optimaal kunt profiteren van paardenrace free bets. Bekijk deze pagina om te zien waar je gratis weddenschappen voor paardenraces kunt vinden en waar je rekening mee moet houden. Je hebt namelijk altijd te maken met bepaalde algemene voorwaarden. Hier zullen we je ook over informeren.

Gratis wedden op paardenrennen

Operator
Kenmerken
Bonus
Beoordeling
Claim Bonus
  • Hoogste welkomstbonus van Nederland
  • Uitstekend loyaliteitsprogramma
  • Geld storten met iDEAL
€250 aan Free Bets
  • 's Werelds grootste bookmaker
  • Uitstekend aanbod
  • Prima bonusvoorwaarden
€100 Welkomstbonus
* Alleen beschikbaar voor nieuwe klanten die 24 jaar of ouder zijn. Min. storting €5. Wedkredieten worden beschikbaar voor gebruik na afhandeling van de weddenschappen voor het bedrag van je in aanmerking komende storting. Min. quoteringen en restricties voor weddenschappen en betaalmethodes gelden. Uitbetalingen zijn exclusief wedkredieten-inzet. Tijdslimieten en algemene voorwaarden gelden.

Hoe vind je paardenrace free bets?

Tegenwoordig zijn er zoveel online bookmakers, waardoor je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Gelukkig zijn er bookmaker review sites zoals Freebets.nl die al het uitzoekwerk verzorgen en lijsten samenstellen die voortdurend worden bijgewerkt. Hierdoor kun je altijd gebruikmaken van actuele bonussen en free bets!

Als je gokt bij een online bookmaker, is het normaal gesproken mogelijk om je aan te melden voor sms en e-mail promoties. Je wordt dan op de hoogte gesteld wanneer er nieuwe paardenrennen bonussen of free bets beschikbaar zijn. Daarnaast maken veel bookmakers gebruik van social media om nieuwe promoties aan te kondigen. Houd deze dus ook in de gaten!

Paardenrennen free bets, hoe kies en gebruik je deze?

Het feit dat een bookmaker gratis weddenschappen op paardenraces aanbiedt, betekent niet dat je hier ook per se gebruik van moet maken. Je moet altijd eerst even de kleine lettertjes doorlezen en de volgende punten controleren:

  • Vereist de gratis weddenschap dat de odds boven een bepaald bedrag moeten liggen en zo ja, is het dan de tijd of het risico waard?
  • Moet het bonusgeld binnen een bepaalde periode worden ingezet?

Het volgende stuk informatie dat je moet controleren, is hoe je de paardenrennen free bet kunt inzetten.

  • Kan het tegoed voor elk type weddenschap worden gebruikt, of is het beperkt tot één specifiek type zoals een single bet?
  • Kan het alleen worden gebruikt om te wedden op paarden in een specifiek land of ras?

Over het algemeen kunnen de meeste bonussen worden ingezet op diverse paardenrace markten. Daarnaast kun je het inzetten op onder andere each-way bets, doubles, trebles en zelfs accumulatoren. Als je ervoor kiest om de free bet in te zetten in een accumulator bet, zorg er dan wel voor dat je aan de minimale odd criteria voldoet.

Waar kun je wedden op paarden?

Bij de meeste bookmakers waar je kunt wedden op paarden, kun je ook wedden op andere sporten. Dit betekent dus dat er vrijwel geen bookmakers exclusief voor paardenraces zijn. Het is voor de bookmakers natuurlijk veel lucratiever om een breed sportaanbod te kunnen bieden aan haar klanten. Daarnaast willen veel gokkers niet alleen wedden op paardenrennen, maar ook op andere sporten.

Als gevolg hiervan zijn de meeste free bets die bookmakers aanbieden algemeen van aard. Hierdoor kun je gratis weddenschappen inzetten op meerdere sporten en dus niet op één specifieke sport. Dit betekent dat je prima een combinatie tussen paardenraces en voetbal kunt maken.

De betere bookmakers beschikken wel over specifieke apps of tools, speciaal voor liefhebbers van paardenraces. Deze handige tools maken het gemakkelijker om het laatste nieuws over paardenrennen te volgen en de uitslagen van paardenraces te bekijken. Het enige nadeel hiervan is dat dit soort apps vaak niet beschikbaar zijn voor Nederlandse spelers.

Bookmakers voeren onderling een hevige concurrentiestrijd om jou als klant binnen te halen. Om deze reden bieden veel van hen gratis weddenschappen voor paardenrennen aan. Dit soort promoties zijn doorgaans alleen beschikbaar voor nieuwe klanten. Het is daarom altijd een goed idee om bookmakers met elkaar te vergelijken voordat je een account aanmaakt. Op onze website kun je diverse bookmaker reviews vinden.

Zodra je een account hebt aangemaakt bij een bookmaker en je hebt je free bet ingezet, kun je kijken of er nog meer mogelijkheden zijn om extra geld te verdienen. Veel bookmakers hebben loyaliteitsprogramma’s waarbij je punten verdient op het moment dat je een weddenschap plaatst. Deze punten kunnen vervolgens worden ingeruild voor prijzen of meer gratis weddenschappen.

Houd er rekening mee dat je je kunt aanmelden op verschillende paardenrace goksites. Op die manier kun je profiteren van alle welkomstbonussen voor paardenraces. Als je bij verschillende bookmakers een account hebt, probeer dan ervoor te zorgen dat je je inzetten niet te dun verspreidt. Concentreer je in plaats daarvan op de bookmaker met de beste odds of degenen met de meeste kans op meer gratis weddenschappen voor paardenrennen.

Wedden op paarden in Nederland

Op Runnerz kun je legaal wedden op paarden. Runnerz beschikt, net als Toto, over een vergunning die verstrekt is door de Kansspelautoriteit (KSA). Hierdoor zijn zij bevoegd om kansspelen aan te bieden aan Nederlandse spelers. Dit heeft als voordeel dat jouw geld altijd veilig is en alles netjes volgens de regels verloopt.

Runnerz biedt, in tegenstelling tot veel andere bookmakers, alleen paardenrennen aan. Het aanbod is dan ook zeer uitgebreid! Zo kun je op alle paardenraces in Nederland wedden en op veel buitenlandse races. Daarnaast kun je gratis livestreams bekijken en is er een RunnerzClub waar je punten kunt inwisselen voor gratis speeltegoed.

Voor nieuwe spelers is er een €25 welkomstbonus beschikbaar! Hier kun je gebruik van maken door op onderstaande afbeelding te klikken: