Wedden op basketbal

Ben jij een echte liefhebber van basketbal? Dan kan het wedden op deze sport een leuke optie voor je zijn. Je kunt het wedden op basketbal namelijk kiezen op je laptop, maar ook mobiel en live gokken is mogelijk. Altijd leuk om daar dus ook gebruik van te maken en na te gaan wat jouw kansen daarbij zijn. We leggen je er eerst graag wat meer over uit en dan kun jij daar je keuzes in maken. Het is namelijk wel belangrijk dat je goed voorbereid begint met het wedden op basketbal. Op deze manier kun je alle kennis toepassen tijdens het plaatsen van een voorspelling en dan je geluksmomentjes inzien. Tot het laatste moment van een wedstrijd is het namelijk spanning of dat jij de juiste keuzes hebt gemaakt.

Basketbal Free Bets

Onderstaand kun je een overzicht vinden van free bets. Deze free bets kun je bijvoorbeeld gebruiken om te wedden op basketbal wedstrijden.

Operator
Kenmerken
Bonus
Beoordeling
Claim Bonus
 • Hoogste welkomstbonus van Nederland
 • Uitstekend loyaliteitsprogramma
 • Geld storten met iDEAL
€250 aan Free Bets
 • 's Werelds grootste bookmaker
 • Uitstekend aanbod
 • Prima bonusvoorwaarden
€100 Welkomstbonus
* Alleen beschikbaar voor nieuwe klanten die 24 jaar of ouder zijn. Min. storting €5. Wedkredieten worden beschikbaar voor gebruik na afhandeling van de weddenschappen voor het bedrag van je in aanmerking komende storting. Min. quoteringen en restricties voor weddenschappen en betaalmethodes gelden. Uitbetalingen zijn exclusief wedkredieten-inzet. Tijdslimieten en algemene voorwaarden gelden.

Mogelijke voorspellingen bij het wedden op basketbal

Er zijn een aantal opties waar je op in kunt zetten bij het wedden op basketbal. Daarbij kun je denken aan:

 • Het wedden op de winnaar is een optie. Wie gaat volgens jou de wedstrijd winnen? Houd daarbij het nieuws goed in de gaten want dan kun je ook zien wie er al veel wedstrijden heeft gewonnen. Let daarbij ook goed op welke spelers er mee doen en waar dat deze worden geplaatst. Ook dat kan veel invloed hebben op het feit of dat een ploeg een kans maakt om te winnen of niet.
 • Het is mogelijk om te wedden op een kwart. Een wedstrijd bij basketbal bestaat namelijk uit 4 delen ook wel vier quarters genoemd.
 • De ruststand voorspellen kan ook. Daarbij kun je dus ook al veel punten halen en dan kun je dus ook al voor het einde van de wedstrijd een leuk bedrag winnen, als jij een goede voorspelling hebt gedaan natuurlijk.
 • Wie haalt er de eerste 10 punten? Als je het goed hebt win jij een leuk bedrag.
 • Wie haalt er de eerste 20 punten? Een mooie keuze gemaakt kan zorgen voor leuke prijzen.
 • Wie scoort er? Welke speler scoort eerst? Wie maakt de meeste punten? Allemaal voorspellingen die jij kunt doen tijdens het wedden op basketbal.

Mobiel gokken op basketbal

Als je kiest voor mobiel wedden op basketbal dan kun jij een voorspelling plaatsen waar en wanneer je maar wenst. Het is wel van belang om eerst even te oefenen en na te gaan waar dat alle knoppen zitten. Als je namelijk nog net op het laatste moment een voorspelling wilt plaatsen dan is het goed om snel te kunnen handelen. Kies daar dan ook snel voor zodat jij er het maximale uit kunt halen tijdens het wedden op basketbal. Zorg dat je in kunt loggen en je gegevens kent, een goede verbinding met internet en alles is geregeld!

Live geld inzetten op basketbal

Een wedstrijd live volgen is een leuke optie en dan kun je ook een voorspelling aanpassen als je ineens merkt dat de ploeg bijv. ver achterstaat en weinig kans meer heeft om te winnen. Of als er een speler geblesseerd is geraakt, ook dan kun jij een nieuwe voorspelling plaatsen, zodat je alsnog kans maakt om een leuk bedrag te winnen. Met live wedden is dus veel mogelijk! Als je dan een goede voorspelling hebt gedaan dan win je wel minder hoge bedragen omdat je live mee kunt kijken. Maar ook de bedragen die je dan kunt winnen zijn de moeite waard!

Tips bij wedden op basketbal wedstrijden

Als je kiest voor het wedden op basketbal dan hebben wij nog een paar tips voor je:

 • Zorg dat je op de hoogte bent van alles wat met basketbal te maken heeft.
 • Houd het nieuws in de gaten. Alle tips krijg je vaak te horen via het nieuws. Maar niet alles wordt naar buiten gebracht bij een journaal of in de krant. Maar online kun je wel alles vinden. Zoek maar eens op een bepaalde speler of een team, dan kun jij eens zien hoeveel er wel te vinden is. Je kunt alle informatie gebruiken om dan jouw kansen te pakken om de juiste voorspelling te doen tijdens het wedden op basketbal.
 • Ben je bewust van hoeveel geld je te besteden hebt en blijf verantwoord spelen. Je moet nooit meer geld gebruiken dan je echt kunt missen. Geld winnen en verliezen is namelijk beide mogelijk omdat je toch gaat gokken. De kansen liggen erg dicht bij elkaar en probeer ook nooit om je verlies terug te winnen, het gaat om het gokken en niet zozeer om de winst (dat is mooi meegenomen). Als je dat voor ogen houdt en er zo over denkt dan kun jij er je voordeel mee doen en nog meer van genieten.
 • Ga na op wie je allemaal in kunt zetten en welke voorspellingen je kunt plaatsen bij het wedden op basketbal. Zo kun jij afwisselen en vanzelf zien wanneer jij het meeste geluk hebt. Misschien ben je wel goed in het inschatten van welke ploeg er gaat winnen of wie er als eerste gaat scoren. Gebruik deze kennis dan en zorg dat je nagaat wanneer er weer een voorspelling gedaan kan worden bij het wedden op basketbal.
 • Mobiel wedden op basketbal is ook een optie waardoor je meer vrijheid hebt in waar en wanneer je je voorspelling plaatst. Je kunt ook op het laatste moment nog dingen wijzigen, ook dat is ideaal als er bijv. net een bericht naar buiten is gebracht dat een bepaalde goede speler wel of toch niet mee zal doen tijdens een wedstrijd.
 • Als je graag live een wedstrijd volgt dan kun je ook kiezen voor live wedden op basketbal en dan heb je nog meer kansen om een goede voorspelling te doen. Het is altijd leuk om alles live te kunnen volgen, dus zorg ook dat jij er alles over weet en dan keuzes maakt in hoe snel dit kan gaan!