Wedden op darts

Als je een echte dart liefhebber bent, dan is het goed om eens na te gaan wat de vele opties zijn bij het gokken hierop. Je kunt namelijk ook wedden op darten en dat kan erg winstgevend zijn. Waar het om gaat is dat je dan een goede voorspelling gaat doen en daarbij weet wat de winkansen zijn. In sommige situaties heb je natuurlijk evenveel kans op winst als verlies. Houd je echter alles goed in de gaten, dan kun je je winkansen ook deels vergroten.

Darts Free Bets

Onderstaand een selectie van onze free bets die je kunt inzetten op darts:

Operator
Kenmerken
Bonus
Beoordeling
Claim Bonus
 • Hoogste welkomstbonus van Nederland
 • Uitstekend loyaliteitsprogramma
 • Geld storten met iDEAL
€250 aan Free Bets
 • 's Werelds grootste bookmaker
 • Uitstekend aanbod
 • Prima bonusvoorwaarden
€100 Welkomstbonus
* Alleen beschikbaar voor nieuwe klanten die 24 jaar of ouder zijn. Min. storting €5. Wedkredieten worden beschikbaar voor gebruik na afhandeling van de weddenschappen voor het bedrag van je in aanmerking komende storting. Min. quoteringen en restricties voor weddenschappen en betaalmethodes gelden. Uitbetalingen zijn exclusief wedkredieten-inzet. Tijdslimieten en algemene voorwaarden gelden.

Verantwoord gokken op darts

Wanneer dat er gesproken wordt over verantwoord wedden op darten dan gaat het er om dat je weet wat voor bedragen je uit kunt geven en dat je nooit geld leent bij anderen. Het wedden op darten is namelijk een risico en bij gokken gaat het er om dat je weet dat je kunt winnen en verliezen. Neem dat daarom ook altijd in acht en zorg dat jij je daar ook bewust van bent dat je je geld ook ineens kwijt kunt zijn. Het zou natuurlijk leuk zijn als je ineens een bedrag wint, maar het kan ook zomaar zijn dat je je inzet ineens kwijt bent. Als je je daar bewust van bent dan houd je het wedden op darten ook leuk. Je zal plezier beleven aan het gokken en zo genieten van iedere weddenschappen die je doet.

Direct geld inzetten op darten

Je hebt de kans om direct te kiezen voor wedden op darten. Als je geld op je account beschikbaar hebt dan kun jij daar gebruik van maken. Speel wanneer je maar wilt want er zijn vaak wekelijks weddenschappen waar je je inzet op kunt plaatsen en dan je voordeel mee kunt doen.

Leer hoe wedden op darts werkt

Het zal altijd een keer de eerste keer zijn en daarom is het goed dat je het op je gemak wilt leren. Hoe pak je het dan aan?

 • Je kunt op onze website kijken waar je het wedden op darten mogelijk kunt maken en dan kijken of er free bets of andere mooie bonussen beschikbaar zin.
 • Vaak geldt er een mooie bonus als je voor de eerste keer een bedrag stort en zo kun je dus nog langer van dat geld gebruik maken en heb je nog meer kansen op winst. Maak dan ook zinvol gebruik van je bonus en dan kun jij er het maximale uithalen. De kansen voor jou op winst bij wedden op darten nemen alleen maar toe omdat je vaker zal spelen.
 • Je hebt de mogelijkheid om in te zetten op grote dart evenementen in Europa maar ook over de rest van de wereld. Als je er genoeg over weet kun je ook daar weer je voordeel mee doen en veel geld innen.

Mobiel wedden op darts

Op je mobiele apparaat speel je zomaar nog beter in op de laatste voorspellingen bij wedden op darten. Er kan gegokt worden waar en wanneer je maar wilt dus maak ook daar gebruik van. Zorg dat jij er alles over weet en heb je mobiel dan bij de hand en gokken maar!

Live wedden op darten

Het is mogelijk om tijdens een dart wedstrijd te kiezen voor live wedden op darten. Je kunt dan tijdens de wedstrijd zelf nog een andere voorspelling doen of inspelen op de weddenschappen die je al had geplaatst. De prijzen die je dan kunt winnen zijn wel wat lager omdat je live speelt, maar het is wel een leuke bezigheid om eens te proberen.

Tips bij wedden op darts

Je wil natuurlijk je kansen op winst vergroten en dat kan bij wedden op darten, lees onderstaande tips door en doe er je voordeel mee:

 • Houd het nieuws in de gaten. Op deze manier weet je hoe het er in de dart wereld aan toe gaat en weet je ook alles over de spelers. Als er iemand bijv. een blessure aan zijn arm heeft gehad kan dat invloed hebben op het gooien. Dit is dan ook de reden dat het nieuws volgen erg belangrijk is als je gaat wedden op darten.
 • Begin met een laag bedrag. Op deze manier kun je rustig aan het idee wennen en dan ook bekijken hoe het darten er aan toe gaat. Het is namelijk wel je eigen geld waar je hard voor hebt gewerkt wat je nu in gaat zetten. Je doel is winst maken maar ben je er van bewust dat je ook kunt verliezen.
 • Zorg dat je weet hoe dat het wedden op darten werkt. Op die manier kun je beter inspelen op wat je tegen kunt komen tijdens het wedden. Je ziet dan namelijk ook dat je meer kunt dan alleen voorspellen wie dat er gaat winnen. Dit maakt het dan ook een leuke sport waar je op in kunt zetten.
 • Weet genoeg over de dart spelers. Zo kun je je namelijk inlezen en kijken wie er de grootste kans heeft op winst. Alle berichten over de spelers kunnen van belang zijn dus ga er naar op zoek en gebruik de informatie bij het voorspellen van de weddenschap.
 • Zorg dat je de puntentelling goed begrijpt. Dit klinkt heel logisch. Maar er zijn ook mensen die zomaar kiezen voor wedden op darten om het te proberen en dan geen idee hebben wat ze aan het doen zijn.
 • Let goed op het bedrag wat je in kunt zetten. Je kunt met heel veel geld spelen of geld bij anderen lenen maar dat is geen goede keuze. Het is beter dat je kijkt wat je zelf kunt missen en daar op inspeelt. Je moet niet in de problemen komen als je gaat gokken, maar je moet het bij jezelf houden en leuk houden en dat kan door je bewust te zijn van wat je kunt missen. Je weet zelf wat er per week of maand binnen komt en weer uit gaat en dan kun je daar je gokopties op afstemmen. Zo houd je het wedden op darten ook leuk voor jezelf.

Darts Risk Free Bets

Hieronder kun je een overzicht van bookmakers vinden die Risk Free Bets aanbieden. Deze risicovrije weddenschappen kun je gebruiken bij het wedden op darten.