Wedden op eSports

Wil je graag wedden op eSports? Spelers kunnen dankzij de electronic sports eenvoudig en snel tegen elkaar spelen. Er worden online dan ook veel toernooien geregeld. Spelers kunnen dan een ticket verdienen voor een evenement. Er gaat veel geld om in Electronic sports. Altijd een leuk moment om zelf eens na te gaan hoe spannend het is en wat voor geluk jij hebt op deze momenten. Bij eSports gamen mensen tegen elkaar voor een leuk bedrag. Vaak gaat dat in toernooivorm, en alle spelers zijn dan goed in gamen en kunnen dan op deze manier extra geld verdienen. Maar mensen mogen ook inzetten op een team of een speciale speler. We leggen je middels dit artikel meer uit over de mogelijkheden van het wedden, maar gaan ook in op de voordelen en we sluiten af met een paar tips voor jou als je gaat wedden op eSports.

Operator
Kenmerken
Bonus
Beoordeling
Claim Bonus
 • Hoogste welkomstbonus van Nederland
 • Uitstekend loyaliteitsprogramma
 • Geld storten met iDEAL
€250 aan Free Bets
 • 's Werelds grootste bookmaker
 • Uitstekend aanbod
 • Prima bonusvoorwaarden
€100 Welkomstbonus
* Alleen beschikbaar voor nieuwe klanten die 24 jaar of ouder zijn. Min. storting €5. Wedkredieten worden beschikbaar voor gebruik na afhandeling van de weddenschappen voor het bedrag van je in aanmerking komende storting. Min. quoteringen en restricties voor weddenschappen en betaalmethodes gelden. Uitbetalingen zijn exclusief wedkredieten-inzet. Tijdslimieten en algemene voorwaarden gelden.

Mogelijkheden met wedden op eSports

Er zijn verschillende mogelijkheden als jij de keuze maakt voor wedden op eSports. De laatste jaren komen er erg veel online bookmakers bij voor het wedden op eSports. Hier worden dan ook veelal de grote eSports wedstrijden aangeboden en ook de toernooien. Dit wil zeggen dat je online in kunt zetten op een wedstrijd, dit kan zowel live als pre-match. Het lijkt misschien wat lastig om te wedden, en zeker de eerste keer gaat er wat meer tijd inzitten. Maar het is niet zo moeilijk dan je nu zou denken. Het is namelijk gewoon het wedden op een sport. Je kunt dus voor een team kiezen, maar ook voor een speler. Je hebt helemaal zelf in de hand waar je op gaat wedden en dan zal je zien dat de mogelijkheden alleen maar toenemen. Het is namelijk een populaire manier van wedden en dan nemen de opties voor iedereen ook alleen maar toe. Dit maakt het spannender en interessanter om er gebruik van te maken.

Voordelen gokken op eSports

Je hebt veel voordelen als je gaat wedden, maar ken jij de voordelen van wedden op eSports al? Wij leggen ze graag aan je uit.

 • De sport groeit en krijgt ook steeds meer aandacht. Het prijzengeld blijft daardoor alleen maar groeien en dat kan voor jou erg interessant zijn.
 • Doordat het erg in opmars is, blijven de mogelijkheden zich uitbreiden.
 • Er is continu wat nieuws in de maak, waardoor je als gokker alleen maar meer opties krijgt en van de spanning mag genieten.
 • Je hebt een ruime keuze uit bookmakers, waardoor het aan te raden is dat jij er even goed voor gaat zitten om te kijken waar jij gaat wedden op eSports.

Neem de tijd om alles goed in je op te nemen en als je dan zelf gaat wedden, dan zal je nog veel meer voordelen ervaren. Wist je dat je ook op je mobiele apparaat gebruik kunt maken van deze manier van wedden? Ook daardoor groeien je kansen op winst en wordt het nog vele malen leuker om er gebruik van te maken.

Kies jij voor gokken op eSports?

Als je interesse hebt om online te wedden, probeer dan het wedden op eSports ook maar eens. Het is in het begin misschien even wennen en zeker als je nog geen ervaring hebt met gokken. Maar wanneer jij al bekend bent met het online gokken dan is het voor jou een fluitje van een cent. Je hebt namelijk alle mogelijkheden al snel in de gaten en wilt niet meer anders. Als je eenmaal door hebt hoe snel jij geld kunt verdienen op deze manier van wedden, dan kan het wel eens een leuke hobby van je worden.

Wedden op eSports, tips voor jou!

Wanneer je de keuze hebt gemaakt om te kiezen voor wedden op eSports, dan hebben wij nog een paar tips voor je. Je vraagt je wellicht af hoe je moet beginnen met het wedden op eSports. Dit lichten we nader toe:

 • Het eerste wat je moet doen is jezelf aanmelden bij een bookmaker. Neem hier wel echt de tijd voor want je hebt erg veel mogelijkheden hierin. Een bookmaker is erg blij met nieuwe klanten en daarom hebben ze vaak ook mooie aanbiedingen voor jou klaarstaan. Houd daarom de bonussen per bookmaker ook in de gaten zodat jij daar het maximale uit weet te halen.
 • Een volgende stap is een sport kiezen waar je op wilt wedden.
 • Houd het laatste nieuws ook goed in de gaten zodat jij weet wat je bij een bepaalde sport kunt verwachten.

Dan hebben we nog een paar tips voor je zodat je veilig en verantwoord blijft spelen. Je moet namelijk alleen maar geld inzetten wat je echt kunt missen. Je moet namelijk niet in de problemen komen als je gaat wedden. Een lage inzet plaatsen kan maar als je een winst hebt behaald kun je die ook apart zetten en dan later gebruiken voor een hogere inzet. Ook deze keuze maak je zelf, als je je er maar bewust van bent wat je doet met je speelgeld en je prijzengeld. Laat ook op tijd uitkeren als je hebt gewonnen, want je zal al snel in de verleiding komen als je veel geld hebt, om ook hoger in te zetten en langer/vaker te wedden.

Bonussen zijn er vaak ook volop te vinden als je gaat wedden, maar lees dan wel goed de voorwaarden door. Je kunt dan wel extra bonusgeld krijgen, maar zorg dat jij weet wat jij ervoor moet doen en wat het je oplevert. Ook is het aan te raden om bij bonussen eerst goed te kijken wanneer deze geldig zijn. Je hebt soms bonussen die langere tijd geldig zijn, maar het kan ook een actie zijn van maar één dag. Als je je daar goed op voor hebt bereid, dan kun jij het maximale halen uit de bonussen en nog meer genieten van het wedden op eSports.