Wedden op honkbal

Altijd leuk om eens een gokje te wagen en zeker bij wedden op honkbal. In het Engels noemen ze het baseball. Het is een echte teamsport en het is dan ook een wedstrijd die bestaat uit 2 teams en dan van ieder 9 personen. Soms is er een 10e persoon aanwezig en die mag dan in bepaalde situaties de slagbeurt overnemen van de werper. In totaal worden er per wedstrijd 9 ronden gespeeld. Er kan wel heel veel over de sport verteld worden, maar als jij een echte liefhebber bent dan zal jij er al erg veel vanaf weten. Daarom is het beter dat wij je tips geven over het wedden op honkbal en dan nog een paar opties uitleggen. Je hebt namelijk veel meer aan uitgebreide uitleg, want dan kun je daarmee aan de slag. Alle informatie die je hebt kun jij weer gebruiken om je voorspelling te plaatsen en dan hopen maar dat je veel geluk hebt en gaat winnen!

Waar ga je wedden op honkbal?

Er zijn verschillende aanbieders waarbij je online kunt wedden op honkbal. Het is daarom goed dat je eens nagaat waar je wilt gokken. Als je namelijk gaat wedden is het wel goed om te weten wat je kunt verwachten en ook dat je weet dat er veilig gebruik van kan worden gemaakt. Daarom is het hoe dan ook goed om op je gemak alle aanbieders te bekijken en dan kun je zelf nagaan waar jij je thuis voelt. De eerste keer is het sowieso ook goed dat je met een laag bedrag begint. Dan kun je het namelijk zelf leren en dan zie je ook heel snel hoe het in zijn werk gaat. Je hoeft dan ook niet bang te zijn dat je grote bedragen verliest. Het is dan puur om even kennis te maken en om na te gaan of het wedden op honkbal wat voor je is. Neem daar dan ook echt de tijd voor en dan kun je daar je voordeel weer mee behalen wanneer je met grotere bedragen gaat spelen. Aanbieders zijn er namelijk genoeg en daar kun jij dan ook wedden op honkbal wanneer er weer een wedstrijd is.

Honkbal Free Bets

Onderstaand een overzicht van free bets die je kunt inzetten op honkbal wedstrijden. Dit zijn gratis weddenschappen waarbij je zelf geen storting hoeft te doen

Honkbal Risk Free Bets

Hieronder kun je een overzicht vinden van Risk Free Bets, welke je kunt gebruiken bij het wedden op honkbal.

Welkomstbonussen honkbal

Onderstaand een selectie van welkomstbonussen. Deze bonussen kun je bijvoorbeeld gebruiken om weddenschappen te plaatsen op honkbal wedstrijden.

Operator
Kenmerken
Bonus
Beoordeling
Claim Bonus
 • Hoogste welkomstbonus van Nederland
 • Uitstekend loyaliteitsprogramma
 • Geld storten met iDEAL
€250 aan Free Bets
 • 's Werelds grootste bookmaker
 • Uitstekend aanbod
 • Prima bonusvoorwaarden
€100 Welkomstbonus
* Alleen beschikbaar voor nieuwe klanten die 24 jaar of ouder zijn. Min. storting €5. Wedkredieten worden beschikbaar voor gebruik na afhandeling van de weddenschappen voor het bedrag van je in aanmerking komende storting. Min. quoteringen en restricties voor weddenschappen en betaalmethodes gelden. Uitbetalingen zijn exclusief wedkredieten-inzet. Tijdslimieten en algemene voorwaarden gelden.

Mobiel wedden op honkbal

Als je je voordeel met gokken wilt vergroten ga dan eens mobiel wedden op honkbal. Je kunt dan namelijk voorspellingen plaatsen waar en wanneer je maar wilt. Het enige wat je nodig hebt is een account waar je kunt gokken en een goede verbinding met internet. Het enige waar je wellicht even aan moet wennen is dat je op een kleiner scherm moet kijken, maar dan ben je zo gewend. Het gaat er om dat je nou even op je mobiele apparaat inlogt op je account en dan kun je kijken hoe het er dan uit ziet. Je zal zien dat veel overeen komt met online voorspellingen plaatsen. Maar toch is het goed om je er even op voor te bereiden en dan kun jij zo nog sneller handelen wanneer je eenmaal mobiel gaat wedden op honkbal.

Tips voor wedden op honkbal

We hebben nog een paar tips voor jou die je toe kunt passen voor het wedden op honkbal. Lees deze op je gemak door en pas dan de tips in de praktijk toe, zo ben je namelijk nog beter voorbereid op het gokken en kun jij je winkansen alleen maar vergroten.

 • Verantwoord spelen, het gaat erom dat je weet hoe alles werkt en dat je verantwoord omgaat met het geld wat je in gaat zetten. Bij wedden op honkbal kun je namelijk geld winnen en ook geld verliezen. Ben je daar dan ook bewust van dat het geld wat je eenmaal gaat gebruiken dat je dat ook ineens kwijt kunt zijn. Als je dat in je achterhoofd houdt wanneer je je inzet plaatst dan kan het speelplezier niet belemmerd worden.
 • Budget beheersen, dit is van groot belang zodat je nooit te veel geld gaat inzetten. Je moet namelijk voor jezelf een duidelijk beeld hebben van wat je uit kan en mag geven en dit geld kun je dan verspreiden over een paar avondjes gokken bijvoorbeeld. Dit is leuk als er meerdere wedstrijden zijn op kortere termijn bijvoorbeeld en dan kun je je kansen op winst ook verspreiden.
 • Geen geld terug willen winnen, als je een inzet hebt verloren dan is de kans groot dat jij bij een volgende wedstrijd meer geld in wilt zetten en dan hoopt je verlies terug te winnen. Ga hier niet vanuit, het is altijd een gok dus neem de tijd om je verlies te verwerken en blijf verantwoord spelen.
 • Teams leren kennen, hoe meer je namelijk weet over een team hoe beter je in kunt schatten of dat zij een wedstrijd kunnen winnen. Hierbij moet je ook denken aan blessures, want hierdoor kan een team minder sterk zijn natuurlijk.
 • Spelers leren kennen, dan kun je ook aan de hand daarvan weer kennis gebruiken bij de weddenschap door bijv. na te gaan wie er kan scoren en hoe vaak bijvoorbeeld. Alle kennis is meegenomen en als een speler bijv. geblesseerd is geweest dan kan het zijn dat hij nog niet optimaal kan spelen en daar kun je dan rekening mee houden tijdens de voorspelling.
 • Nieuws in de gaten houden, dan weet je namelijk wat er gaande is binnen een team en kan die kennis toe worden gepast op je weddenschap.
 • Mobiel wedden op honkbal, hierdoor kun je een voorspelling doen waar je ook bent. Je hebt alleen een goede verbinding met internet nodig.
 • Live wedden, hierdoor kun je live de wedstrijden volgen en dan ook je weddenschap aanpassen of er bijv. eentje toevoegen.
 • Op meerdere wedstrijden tegelijkertijd inzetten, hierdoor verspreid je je winkansen en heb jij een grotere kans dat je een mooi bedrag bij elkaar gaat verdienen.