Wedden op schaatsen

Heb je wel eens gehoord van wedden op schaatsen? Een mogelijkheid om je er anders eens in te verdiepen. Het is namelijk erg leuk om eens na te gaan wat dat jou kan brengen. Als je veel van deze sport weet, dan kun je je kennis gebruiken en wie weet wat dat jou op kan leveren. Hoe dan ook is het goed dat je er wat meer over te weten komt en dat kan via deze pagina. We leggen je graag uit waarom het zo populair is en waar je op kunt wedden. Maar ook krijg je nog tips van ons voor het wedden op schaatsen. In ieder geval dus een goed moment om snel verder te lezen en er dan je voordeel mee te doen. Je zou het altijd eens kunnen proberen en wie weet heb je wel veel geluk en win je mooie prijzen!

Waarom kiezen voor wedden op schaatsen?

Er zijn genoeg mensen die kiezen voor het wedden op schaatsen. Waarom? Omdat het zo populair is en omdat er zoveel inzetmogelijkheden zijn. In Nederland zijn er sowieso veel schaatsers ook goed vertegenwoordigd. Mensen vinden het leuk om de wedstrijden te volgen en voorspellen dan wie er gaat winnen. Heb jij het vaak goed en weet jij er veel vanaf? Dan zou je je voorspellingen eens kunnen doen met echt geld bij wedden op schaatsen. Je zou er dan nog wel eens een leuk bedrag mee kunnen verdienen, maar zorg wel dat je gaat spelen voor het plezier en omdat je het leuk vindt. Puur om te winnen kan ook, maar verlies je, dan baal je en is de sfeer vaak ineens anders. Stel je er daarom op in dat het gewoon leuk en spannend is om mee te doen, vervolgens kun je dan kijken hoe het uitkomt en win je, dan ben je verrast en kun je echt genieten.

De sport is hoe dan ook al populair en dat draagt ook bij aan het feit dat veel mensen al gebruik maken van het wedden op schaatsen. Dit aantal neemt alleen maar toe en dat zorg voor nog meer spanning en mogelijkheden. Het is een sport waar alle leeftijden naar kijken, en vaak wordt er ook met het hele gezin gekeken en dan kun je dus nagaan wat de voordelen zijn en hoe de spanning door kan werken op iedereen. Ze zeggen wel eens sport kan mensen verbinden, maar dat wordt ook zeker gedaan. Mensen kijken samen naar het schaatsen, denken wie er gaat winnen en dat schept toch een band.

Mogelijkheden wedden op schaatsen

Wie gaat er winnen? Wie komt er in de top 3? Binnen welke tijd is iemand binnen? Wie wint welke afstand? Wie raakt er geblesseerd? Dit zijn zomaar een paar vragen die je jezelf kunt stellen en daar kun je dan ook een voorspelling voor doen. Het is dan aan jou waar je dat gaat doen maar je zal op zoek moeten gaan naar een betrouwbare bookmaker. Waar voel je je goed, waar voelt het voor jou vol vertrouwen als je je er aan gaat melden, geld gaat storten en een voorspelling gaat doen? Er zijn bookmakers genoeg, maar het is aan jou om na te gaan wat voor jou goed voelt. Misschien ben jij wel een echte fan van schaatsen en dan is het fijn dat ze daar ook op inspelen en veel aandacht aan besteden. Iedere bookmaker is anders dus bekijk dat op je gemak, ga na wat voor jou goed voelt en dan kun je je aanmelden en ook meedoen aan het wedden op schaatsen.

Aandachtspunten bij het wedden op schaatsen

Als je kiest voor wedden op schaatsen dan is het goed dat je je gaat verdiepen in de mogelijkheden. Daarom hebben we nog een paar tips/aandachtspunten voor je op een rijtje gezet:

 • Ben op de hoogte van het laatste nieuws binnen de schaatswereld. Alles wat je weet kun je weer gebruiken als je je voorspelling gaat plaatsen. Misschien is er een schaatser erg in vorm of juist niet, alle kennis heb je nodig om een goede voorspelling te doen!
 • Ken de inzetmogelijkheden. Zo kun je nog eens afwisselen en wellicht ook nog meerdere inzetten plaatsen. Je verspreidt op deze manier je kansen en dat is voor jou alleen maar interessant!
 • Kies een goede bookmaker. Dus eentje waar het voor jou goed voelt om er te spelen, je aan te melden, geld te storten etc. Vergelijk de mogelijkheden met elkaar en dan kies je vanzelf een aanbieder waar jij je thuis voelt voor het wedden op schaatsen.
 • Weet hoeveel geld je te besteden hebt voor het wedden op schaatsen. Dit kan per week of per maand zijn, maar verdeel het geld dan. Zo kun jij met lage inzetten ook mooie prijzen winnen en het gaat om het genieten, het meedoen en de spanning en niet om het winnen (al is dat wel mooi meegenomen natuurlijk).
 • Live wedden op schaatsen is ook mogelijk. Het leukste daaraan is dat je dan een wedstrijd live kunt kijken en dan bijv. nog meer voorspellingen kunt doen. Je speelt dan in op wat er recent gaande is en dan kun je van daaruit weer kijken hoeveel geluk je hebt en welke prijzen je kunt winnen.
 • Wissel de inzetten af, want met een lage inzet kun jij ook mooie prijzen winnen. Ook hierbij voel je de spanning die je hebt als je met een hoge inzet speelt. Probeer het zelf maar eens en dan zie je dat het echt gaat om het hebben van geluk.
 • Mobiel wedden op schaatsen is ook een goede optie, want daardoor kun je je voorspellingen aanpassen waar en wanneer je maar wilt.
 • Zorg dat je de deelnemers aan het schaatsen goed kent, de sterke en zwakke kanten. Kijk ook wedstrijden terug, allemaal informatie die je kan helpen om een goede voorspelling te doen voor het wedden op schaatsen.

Betrouwbare bookmakers voor het gokken op schaatsen

Hieronder kun je een lijst vinden van betrouwbare bookmakers waar je online kunt gokken op schaatsen.

Operator
Kenmerken
Bonus
Beoordeling
Claim Bonus
 • Hoogste welkomstbonus van Nederland
 • Uitstekend loyaliteitsprogramma
 • Geld storten met iDEAL
€250 aan Free Bets
 • 's Werelds grootste bookmaker
 • Uitstekend aanbod
 • Prima bonusvoorwaarden
€100 Welkomstbonus
* Alleen beschikbaar voor nieuwe klanten die 24 jaar of ouder zijn. Min. storting €5. Wedkredieten worden beschikbaar voor gebruik na afhandeling van de weddenschappen voor het bedrag van je in aanmerking komende storting. Min. quoteringen en restricties voor weddenschappen en betaalmethodes gelden. Uitbetalingen zijn exclusief wedkredieten-inzet. Tijdslimieten en algemene voorwaarden gelden.