Wedden op US Open

Ben je een echte fan van tennis? Dan is wedden op US Open wellicht wel wat voor jou! Je hebt hierbij namelijk de kans om alle kennis die je in je hebt te gebruiken. Ga jij een goede voorspelling doen? Dan kan dat heel wat geld waard zijn en dat is het proberen ook zeker waard! Het is echt voor veel mensen het hoogtepunt van het jaar, dit grand slam toernooi. Er komt dan ook nog eens de Amerikaanse sportsfeer bij en dan is het echt hetgeen wat je nodig hebt! Maar ook Roland Garros, de Australian Open en Wimbledon zijn erg populair. Maar nou gaat het echt over het wedden op de US Open en daar kun jij echt veel over te weten komen hier. We leggen je graag uit wat je kunt verwachten, wat de opties en voordelen zijn en je krijgt uiteraard tips van ons. Zorg dat je goed bent voorbereid, lees je goed in en dan kun jij alle kennis goed gebruiken tijdens het doen van jouw voorspellingen tijdens het wedden op US Open.

Tennis bookmakers – online gokken op de US Open

Onderstaand een overzicht van bookmakers waar je online kunt gokken op de US Open.

Operator
Kenmerken
Bonus
Beoordeling
Claim Bonus
 • Hoogste welkomstbonus van Nederland
 • Uitstekend loyaliteitsprogramma
 • Geld storten met iDEAL
€250 aan Free Bets
 • 's Werelds grootste bookmaker
 • Uitstekend aanbod
 • Prima bonusvoorwaarden
€100 Welkomstbonus
* Alleen beschikbaar voor nieuwe klanten die 24 jaar of ouder zijn. Min. storting €5. Wedkredieten worden beschikbaar voor gebruik na afhandeling van de weddenschappen voor het bedrag van je in aanmerking komende storting. Min. quoteringen en restricties voor weddenschappen en betaalmethodes gelden. Uitbetalingen zijn exclusief wedkredieten-inzet. Tijdslimieten en algemene voorwaarden gelden.

Mogelijkheden wedden op US Open

Als je denkt aan verantwoord wedden, dan kun jij denken aan wedden op US Open. Dit is namelijk een hele goede keuze, je kiest een bookmaker en dan kun jij aan de slag. Je hebt dan erg veel wedopties en daar kun je je eens in verdiepen. Natuurlijk ga jij de wedstrijd op de voet volgen zodat jij alle ontwikkelingen kent en mee kunt nemen als je je voorspellingen gaat doen. Het is goed dat je er achter gaat komen hoe het wedden op US Open in zijn werk gaat. Je hebt een goede bookmaker nodig, een eigen account en dan een mooi saldo wat je kunt gebruiken als je gaat inzetten. Maar dan is het nog de vraag hoe ga je inzetten?

 • Ga jij inzetten op de uitkomst van individuele wedstrijden?
 • Speel je mee voor alle wedstrijden of wil je alleen wedden op een bepaalde speler?
 • Wie denk je dat het toernooi gaat winnen?

Het zijn allemaal manieren waar je op in kunt zetten en het is aan jou wat je gaat doen.

Voordelen wedden op US Open

Als je gaat wedden op US Open dan heeft dat veel voordelen. Het eerste voordeel waar je mee te maken krijgt bij wedden op US Open, is dat iedereen het kijkt, de hele wereld heeft er interesse in en het is daarom ook erg populair. Jij kunt de wedstrijden dan vaak ook op veel manieren live volgen en dat kan extra spannend zijn! Je kunt bij het wedden dus winst pakken en ook een verlies zit er altijd bij. Zorg dat je daar ook altijd op ingespeeld bent en win je dan, dan is het gewoon mooi meegenomen. Het gaat er vooral om dat je plezier hebt tijdens het wedden op US Open. Maar wat ook een voordeel is van dit wedden en zeker als je het met meerdere mensen doet, is dat je met elkaar verbonden bent. Door sport worden mensen met elkaar verbonden en misschien kijk je wedstrijden ook wel samen. Het is dan fijn om samen te zijn en je kunt dan ook nog meer spanning voelen want je hebt gewed en wil graag winnen. Samen deel jij de spanning en sensatie.

Tips wedden op US Open

Wil je nog een paar laatste tips voor het wedden op US Open? Een goede keuze dat je deze dan op je gemak doorneemt:

 • Kies een goede bookmaker. Je gaat eerst voor jezelf na waar je wil wedden, welke sites staan goed bekend en waar voel je je goed bij als je daar je geld in gaat zetten? Let ook op de quoteringen want dan kun je kijken welke prijzen er gewonnen kunnen worden bij welke inzetten.
 • Bekijk wat voor geld je kunt missen, maak een account en stort alvast geld. Het is fijner om verantwoord en veilig te spelen en dat kan als jij speelt met geld wat je hiervoor beschikbaar hebt en je zal dan ook merken dat je hierdoor veel meer geniet van het gokken zelf.
 • Zorg dat je alles over de sport kent en over de spelers. Dan kan er beter in worden gespeeld op de standen en wie er gaat winnen, want wie maakt de grootste kans om te winnen?
 • Blijf het laatste nieuws volgen. Zo kun je inspelen op welke spelers tegen wie moeten spelen en waar ze goed in zijn. Is er iemand geblesseerd? Dan kun je wellicht je voorspellingen aan willen passen.
 • Bekijk welke inzetopties je hebt en welke prijzen er dan bij horen. Dan kun je aan de hand daarvan een keuze maken welke inzet jij wil plaatsen en waar op.
 • Ken de risico’s van wedden op US Open, want je kunt winnen en verliezen! Je wil natuurlijk veel geld winnen maar je weet nooit hoe het gaat. Het zou namelijk zomaar kunnen zijn dat een speler ineens geblesseerd raakt en dan kan het heel anders lopen tijdens een wedstrijd. Een speler kan natuurlijk ook ineens vele malen beter spelen dan anders, ook dat kan dan in je voordeel werken.
 • Ervaar hoe het is om mobiel te wedden op de US Open. Je kunt dan een inzet plaatsen waar en wanneer je maar wilt als je maar bent ingelogd op de bookmaker site en je eigen account. Dit geeft je meer vrijheid om te wedden op US Open.
 • Wat nog een laatste tip is, is het live wedden op US Open. Je kunt het dan live volgen op internet of tv en dan kun je je voorspellingen aanpassen of extra inzetten plaatsen. De kans dat je hierdoor gaat winnen is groter want je kunt dan inspelen op de actuele ontwikkelingen. Dit zou dan weer in jouw voordeel kunnen zijn, maar je wint vaak wel lagere prijzen dan wanneer je voor de wedstrijd een voorspelling hebt gedaan.