Wedden op Wimbledon

Je bent een echte tennisliefhebber en daarom wil je meer weten over wedden op Wimbledon. Dit is een goede keuze en dan ben je hier ook aan het juiste adres. Het is altijd leuk als je veel weet over een bepaalde sport en je kunt er dan ook nog eens geld mee verdienen. Je moet er altijd wel rekening mee blijven houden dat je altijd geld kunt winnen, maar dat je ook je inzet weer kunt verliezen. Het is en blijft een vorm van gokken, maar daardoor kun jij wel nagaan wat er echt bij jou past. Je kunt met lage bedragen spelen en met wat hogere, en hetgeen je kan winnen hangt af van bij welke bookmaker je speelt, maar ook wat je hebt voorspeld en wat de quoteringen zijn. Een goed moment dat je je er dus in gaat verdiepen en dan kom je er vanzelf achter wat er bij jou past. Misschien wil je wel met de meest lastige voorspellingen meedoen, ga jij raden wie het toernooi gaat winnen of ga je eindstanden raden? Er zijn zoveel opties, daarom raden we je aan om je er in te verdiepen en dan kun je keuzes maken wat jij wil doen bij wedden op Wimbledon.

Online gokken op Wimbledon

Hieronder vind je een overzicht van bookmakers waar je online kunt gokken op Wimbledon. Bij sommige bookmakers hoef je niet eens een storting te doen, maar kun je met een €5 free bet gratis wedden. Dit wordt ook wel een bonus zonder storting genoemd.

Operator
Kenmerken
Bonus
Beoordeling
Claim Bonus
 • Hoogste welkomstbonus van Nederland
 • Uitstekend loyaliteitsprogramma
 • Geld storten met iDEAL
€250 aan Free Bets
 • 's Werelds grootste bookmaker
 • Uitstekend aanbod
 • Prima bonusvoorwaarden
€100 Welkomstbonus
* Alleen beschikbaar voor nieuwe klanten die 24 jaar of ouder zijn. Min. storting €5. Wedkredieten worden beschikbaar voor gebruik na afhandeling van de weddenschappen voor het bedrag van je in aanmerking komende storting. Min. quoteringen en restricties voor weddenschappen en betaalmethodes gelden. Uitbetalingen zijn exclusief wedkredieten-inzet. Tijdslimieten en algemene voorwaarden gelden.

Mogelijkheden wedden op Wimbledon

Er zijn diverse opties die je kunt overwegen als je denkt aan wedden op Wimbledon. Het gaat dan met name op wie en waar je in gaat zetten. Maar eerst dien je het een en ander te weten over de sport, een goede bookmaker te kiezen, een account aan te maken en een bedrag te storten. Het is dan aan jou wat je wil gaan doen. Je gaat kijken wat voor geld je wil gebruiken om te wedden en je kunt dan ook meerdere voorspellingen doen als je wil. Op die manier kun je je winkansen ook verspreiden, maar als je bijna zeker bent van de uitkomst dan kun je ook meer geld op een voorspelling plaatsen, het is maar net waar jij je goed bij voelt. Ook dan moet je er wel aan denken dat het ieder moment anders kan gaan tijdens een wedstrijd. Iemand kan geblesseerd raken of ineens vele malen beter spelen dan verwacht. Het is en blijft een momentopname waarbij winst en verlies dicht bij elkaar liggen. Zo kun jij voorspellen wie het toernooi wint, wie bij de dames en wie bij de heren, wie komen er in de finale? Wat zijn de eindstanden per wedstrijden? Veel mogelijkheden dus om geld te verdienen en voorspellingen te doen en het is aan jou aan welke je mee wil doen bij wedden op Wimbledon.

Voordelen wedden op Wimbledon

Meer dan genoeg voordelen als je kiest voor wedden op Wimbledon. Je kunt namelijk waar je ook bent meedoen aan het wedden op Wimbledon, als je maar een account hebt. De reden dat zoveel mensen kiezen voor wedden op Wimbledon is omdat je zo van je hobby een sport kan maken, dit klinkt bijzonder. Maar alle kennis die je hebt over de sport, kun je toepassen bij het doen van voorspellingen. Wereldwijd kijken er veel mensen live naar de wedstrijden en dat maakt het ook zo leuk! Er zijn ook steeds meer mensen die het wedden hebben ontdekt en graag een inzet willen plaatsen online.

Tips wedden op Wimbledon

Nog een paar tips om het wedden op Wimbledon nog leuker te maken voor je, bereid je goed voor en dan kun je kijken hoe goed jij voorspellingen kunt doen:

 • Zorg dat je alles weet over je favoriete sport en speler. Alles wat je weet kun je gebruiken bij het voorspellen van wie er gaat winnen of welke spelers er in de halve of finale komen. Hoe meer je weet, hoe gunstiger het voor jou is en uit kan pakken bij je voorspelling.
 • Houd alle ontwikkelingen goed in de gaten. Hierdoor kun je inspelen op de laatste beslissingen die worden gemaakt, wat als een speler geblesseerd is, wie wordt er dan geplaatst? Zorg dat je het weet en dag in dag uit goed blijft volgen, want dat is waardevolle informatie voor jou.
 • Ken de spelregels van deze mooie sport. Zo kun je tijdens een wedstrijd altijd kijken welke kant het op gaat met je voorspelling. Heb je voor live wedden gekozen? Dan kun je je voorspelling aanpassen of er nog eentje plaatsen en dan nog kans maken op mooie prijzen.
 • Onthoud het laatste nieuws en speel daar op in. Als er iemand geblesseerd is en toch doorspeelt kan dat betekenen dat iemand wat zwakker is tijdens de wedstrijd.
 • Bij een betrouwbare bookmaker kun jij hoge prijzen winnen. Lees goed wat de voorwaarden zijn en zorg dat je niet voor verrassingen komt te staan.
 • Bekijk hoeveel geld je te besteden hebt om te storten op je account. Zo blijf je veilig en verantwoord spelen en zorg jij ervoor dat je mooie bedragen kunt winnen als je dan veel geluk hebt.
 • Houd rekening met de kans op winst en het risico op verlies. Het is en blijft gokken dus je hebt het risico dat je ook je inzet kwijt kunt raken.
 • Live wedden op Wimbledon is mogelijk. Dan kun je inspelen op de mogelijkheden die zich dan voor doen, staat iemand voor? Dan kun jij je voorspelling aanpassen en dan toch nog kans maken om te winnen.
 • Kijk samen naar wedstrijden en dan ervaar je nog meer spanning. Door samen te kijken wordt het nog meer één. Sport kan mensen verbinden en wie weet kun je beide een voorspelling doen en dan is het tussen jullie ook nog een spannende strijd wie het goed heeft.
 • Gebruik je mobiel om een voorspelling te doen. Dit kan dan wanneer en waar je maar wil, als je maar in bent gelogd op de bookmaker site.