Wedden op UFC

Heb je wel eens gehoord van wedden op UFC? Steeds meer mensen gokken op de UFC en online heb jij ook deze mogelijkheid. Middels dit artikel leggen we je meer uit over wat UFC is, hoe je kunt wedden en wat de mogelijkheden zijn met mobiel wedden. Lees alles op je gemak door en dan kun je goed voorbereid beginnen met wedden op UFC als jij er ook aan toe bent!

UFC free bets

Wedden op de UFC wordt steeds populairder. Probeer het nu met een gratis weddenschap via één van onze Free Bets en Risk Free Bets promoties!

Operator
Kenmerken
Bonus
Beoordeling
Claim Bonus
 • Hoogste welkomstbonus van Nederland
 • Uitstekend loyaliteitsprogramma
 • Geld storten met iDEAL
€250 aan Free Bets
 • 's Werelds grootste bookmaker
 • Uitstekend aanbod
 • Prima bonusvoorwaarden
€100 Welkomstbonus
* Alleen beschikbaar voor nieuwe klanten die 24 jaar of ouder zijn. Min. storting €5. Wedkredieten worden beschikbaar voor gebruik na afhandeling van de weddenschappen voor het bedrag van je in aanmerking komende storting. Min. quoteringen en restricties voor weddenschappen en betaalmethodes gelden. Uitbetalingen zijn exclusief wedkredieten-inzet. Tijdslimieten en algemene voorwaarden gelden.

Wat is wedden op UFC?

Voordat jij een keuze maakt om te kiezen voor wedden op UFC is het goed om te weten wat je dan gaat doen. UFC staat voor Ultimate Fighting Championship. Dit is een harde vechtsport en veel mensen zullen er ongetwijfeld ook wel van hebben gehoord. Dit kan er dan ook wel erg hard aan toe gaan en daar moet je wel tegen kunnen. Vaak denken mensen dat UFC de sport is, maar dat is niet zo want het is de bond voor sporters die MMA bedrijven. Daarbij is het goed om weer te weten wat MMA is en dat is de afkorting van Mixed Martial Arts en dat is dan weer een mix van diverse vechtsporten.

Mogelijkheden wedden op UFC

Je bent vast en zeker benieuwd waar je op kunt wedden bij UFC. Hierin heb je namelijk meerdere keuzes. Zo kun je een inzet plaatsen op de winnaar van de wedstrijd, maar dit kan ook op andere single bets (op een ding inzetten). Daarnaast kun je ook voorspellen hoe een wedstrijd zal eindigen of je kunt inzetten op wie dat er knock-out gaat. Maar je kunt ook de inzetten combineren. Daarbij worden de odds van bijvoorbeeld 2 bets met elkaar vermenigvuldigd. Als je dan inzet op 2 wedstrijden en de odds zijn 2,5, dan win jij 6,25x je inzet als je ze beide goed hebt voorspeld. Als je er eentje goed hebt dan win je niets en dan ben je je inzet kwijt.

Een andere optie die je hebt is inzetten op het aantal ronden dat er gespeeld zal worden of in welke ronde er een flinke klap uitgedeeld zal worden. Je kunt het allemaal zelf voorspellen en dan de wedstrijd live volgen en zien wat de gevolgen zijn. Het is maar te hopen dat je geluk hebt en heel wat moois wint!

Mobiel gokken op UFC

Dankzij de komst van internet en mobiele telefoons kun jij ook wedden op UFC via je mobiele apparaat. Dit geeft je erg veel voordelen, want je kunt een inzet plaatsen waar en wanneer je maar wilt. Ook wanneer je nog net op het laatste moment mee wilt doen, dan pak je je mobiele telefoon of tablet erbij en dan kun jij toch nog een weddenschap plaatsen!

Verantwoord gokken op UFC

Je weet inmiddels al heel wat meer over het wedden op UFC maar toch moet je er verantwoord mee omgaan. Daarmee bedoelen we dat je zuinig moet omgaan met je geld en pas echt een inzet moet plaatsen als jij het geld echt kunt missen. Leen nooit geld bij anderen om te gokken of wedden, je moet zelf het geld hebben en het daarnaast ook kunnen missen.

Tips bij wedden op UFC

Je hebt je keuze gemaakt en je wilt ook kiezen voor wedden op UFC. Daarbij hebben we nog een paar tips voor je:

 • Lees veel over het wedden op UFC. Hoe meer je weet hoe beter jij je keuzes kunt maken. Je doel zal ook zijn dat je winst wil maken en dan ook het plezier natuurlijk. Maar als je veel wint dan kun je je daarop instellen en dat ook meenemen in de voorspelling die je gaat doen.
 • Zorg dat je op de hoogte bent van het laatste nieuws. Dit is zeker goed om te volgen, want wie weet is er een speler geblesseerd geweest en dan kun jij die kennis weer gebruiken bij het plaatsen van je weddenschap.
 • Zorg dat je ook via je mobiel in kunt loggen. Op die manier kun je op het laatste moment nog een voorspelling doen en dat kan alleen maar gunstig zijn. Misschien is er net nog wat in het nieuws verschenen over een speler en dan kun jij daar dus je keuze weer op aanpassen. Via je mobiel kun je sneller inloggen en deze heb je vaak ook bij de hand.
 • Blijf verantwoord omgaan met je speelgeld. Zet alleen geld in wat je echt kunt missen en leen nooit bij anderen als je gaat gokken. Het gaat erom dat jij zorgeloos kunt spelen en weet ook dat je met een lage inzet al een mooi bedrag kunt winnen.
 • Weet wanneer je moet stoppen met gokken. Dit geldt voor wanneer je een winst hebt behaald maar ook wanneer dat je hebt verloren. Probeer niet om je verlies terug te winnen. Dan wordt het doel om te spelen alleen maar anders en dat gaat ten koste van het spelen en plezier. Weet dat je kunt winnen en verliezen en spreek met jezelf af hoeveel geld je maximaal in mag zetten op een bepaalde avond. Maar spreek ook af hoelang je gaat gokken en stop dan ook binnen die tijd. Ook al gaat het heel goed, er zijn andere momenten waarop je weer verder kunt wedden op UFC. Je hebt namelijk wekelijks de kans om er aan deel te nemen, maar weet ook wanneer het voor jou beter is om een keer te stoppen of over te slaan.

Populariteit wedden op UFC

In de Verenigde Staten is het wedden op UFC erg populair maar ook in veel meer andere landen tonen mensen veel interesse. Wanneer jij er ook gebruik van wilt maken dan kun je online wedden op UFC. Daarvoor zijn er verschillende aanbieders waar je je keuze in kunt maken. Zorg dat je daar dan een account aan hebt gemaakt en dan zie je ook wat de voordelen en mogelijkheden zijn.