Wedden op wielrennen

Ben jij een echte liefhebber van wielrennen? Dan hebben we goed nieuws voor je, je kunt namelijk ook wedden op wielrennen. We raden je aan om eerst dit artikel door te nemen en dan zie je in wat er allemaal kan. Je hebt namelijk erg veel opties en je kunt naast online wedden ook denken aan mobiel en live wedden. Ook daarvoor is het goed om na te gaan wat je kansen zijn en onze tips te gebruiken. Je weet hierdoor echt waar je aan toe bent en kunt dan ook nagaan wat de vele voordelen zullen zijn voor jou. Het gokken is namelijk een leuke bezigheid, maar je moet wel weten dat winst en verlies dicht bij elkaar liggen, ook bij het wedden op wielrennen. Maar eerst de tijd nemen om alles in je op te nemen en dan kun jij met alle plezier ook eens een gokje wagen!

Mogelijkheden met wedden op wielrennen

Je hebt verschillende opties als je het wedden ook eens wilt proberen. Gokkers zijn er erg dol op en willen dan ook graag meer informatie over wat er allemaal kan binnen deze wereld. Het is ook erg spannend om er zelf gebruik van te maken, als jij namelijk de juiste kennis en vaardigheden beheerst dan kun jij er echt je voordeel mee doen! Je hebt diverse opties als je gaat wedden, je kunt namelijk bij een tour nagaan wie er wint, maar je kunt ook bij etappes al een voorspelling doen. Er zijn diverse wedstrijden die groots georganiseerd worden en daar kun jij dan ook, als je het goed hebt, veel geld bij winnen.

Wielrennen Free Bets

Onderstaand een overzicht van free bets die je kunt inzetten op bijvoorbeeld de Tour de France of Giro d’Italia. Dit zijn gratis weddenschappen waarbij je zelf geen geld hoeft te storten!

Operator
Kenmerken
Bonus
Beoordeling
Claim Bonus
 • Hoogste welkomstbonus van Nederland
 • Uitstekend loyaliteitsprogramma
 • Geld storten met iDEAL
€250 aan Free Bets
 • 's Werelds grootste bookmaker
 • Uitstekend aanbod
 • Prima bonusvoorwaarden
€100 Welkomstbonus
* Alleen beschikbaar voor nieuwe klanten die 24 jaar of ouder zijn. Min. storting €5. Wedkredieten worden beschikbaar voor gebruik na afhandeling van de weddenschappen voor het bedrag van je in aanmerking komende storting. Min. quoteringen en restricties voor weddenschappen en betaalmethodes gelden. Uitbetalingen zijn exclusief wedkredieten-inzet. Tijdslimieten en algemene voorwaarden gelden.

Wielrennen Risk Free Bets

Hieronder kun je een overzicht vinden van Risk Free Bets, welke je kunt gebruiken bij het wedden op de Ronde van Spanje of Ronde van Italië.

Wielrennen Welkomstbonussen

Onderstaand een selectie van welkomstbonussen. Deze bonussen kun je gebruiken om weddenschappen te plaatsen op de drie Grote Rondes in het wielrennen; Ronde van Frankrijk, de Ronde van Italië en de Ronde van Spanje.

Kies voor mobiel wedden op wielrennen

Je hebt te maken met mooie voordelen als je kiest voor mobiel wedden op wielrennen. Er kan dan namelijk een voorspelling worden gedaan waar en wanneer je maar wilt. Het enige waar je even aan moet wennen is dat je op een kleiner scherm moet kijken dan wanneer je op je laptop of PC kijkt. Maar dat zal zo een gewoonte zijn als je er vaker gebruik van hebt gemaakt. Als je bijv. live gaat wedden is het fijn dat je snel via je mobiel in kunt loggen en een weddenschap kan plaatsen. Waar je dan ook bent, met je mobiel bij de hand kun je alles goed regelen. Je hebt alleen maar je inloggegevens nodig en dan nog een goede verbinding met internet. Maar wanneer dat allemaal goed in orde is, dan is het zo geregeld en kun jij ook een gokje wagen en kijken waar alle knoppen zitten. Snel je voorspelling plaatsen kan ook, maar eerst eens nagaan wat de opties zijn en kijken hoe je alles moet bedienen.

Live wedden op wielrennen

Iedereen kan live wedden op wielrennen. Het voordeel is dat er dan een live wedstrijd gevolgd kan worden, via bijvoorbeeld een livestream. Deze livestreams worden door veel bookmakers aangeboden. Via live wedden kun je ook je voorspelling steeds aanpassen, misschien dacht je dat die ene wielrenner ging winnen, maar is deze geblesseerd geraakt. Je weet dat je dan geen kans meer maakt op de winst, maar je kunt je voorspelling dan wel opnieuw plaatsen en dan maak je toch nog kans op een andere prijs. Het is daarbij van belang om in te spelen op wat er gaande is tijdens een wedstrijd. Wie zou bijvoorbeeld de gele trui krijgen? Of binnen hoeveel tijd is de etappe klaar? Allemaal voorspellingen die je kunt plaatsen en dat maakt het dan ook zo interessant. Je kunt namelijk alle kanten op als je een voorspelling wilt plaatsen bij wielrennen.

Tips wedden op wielrennen

Een paar tips die je kunt toepassen als je ook kiest voor het wedden op wielrennen:

 • Verantwoord gokken. Je hebt een speciaal bedrag in gedachten wat je mag gebruiken om te gokken. Zorg dat je daar dan ook niet overheen gaat en stort alleen geld op je spelersaccount wat je echt kunt missen. Met lage bedragen een voorspelling doen is net zo spannend als wanneer je hogere bedragen wilt inzetten.
 • Ben je bewust van de kansen op winst en verlies. Het is en blijft gokken en daarom moet je je daar ook goed bewust van zijn! Het kan echt alle kanten op en dat kan óók pas op het laatste moment gebeuren. Als je hebt verloren moet je ook niet proberen om je verlies terug te winnen, maar accepteer dit. Een andere keer weer een nieuwe kans om dan na te gaan of je dan meer geluk hebt.
 • Ben op de hoogte van het laatste nieuws binnen de sport en over de renners. De kennis die je dan binnen krijgt kun je weer gebruiken om een voorspelling te doen. Het laatste nieuws speelt daarin een grote rol, want is iemand goed getraind of heeft iemand een blessure gehad? Het zijn allemaal maar kleine details, maar die kunnen er wel voor zorgen dat jij een betere voorspelling kunt doen.
 • Kennis wordt beloond. Hoe meer jij weet over het wielrennen hoe beter jij een voorspelling kunt doen en hoe groter dus ook de kans dat jij geld gaat winnen!
 • Beginnen met lage bedragen. Op deze manier kun je het wedden op wielrennen leren kennen en altijd als je winst hebt behaald eens met hogere bedragen proberen te spelen.
 • Op je mobiel voorspellingen plaatsen kan ook! Je kunt dan waar je ook bent meedoen en dan ook het laatste nieuws nog lezen en toepassen op je voorspelling.
 • Lees online veel over de sport en blijf dat vooral doen. Ook ervaringen met anderen delen is erg zinvol!
 • Live wedden kan ook! Dan kun je de wedstrijd live volgen en ook je weddenschap aanpassen als je denkt dat het toch anders gaat tijdens de etappe bijvoorbeeld. Gebruik alle kennis en inzichten en dan is het even afwachten hoeveel jij gaat winnen na de wedstrijd.