Wedden op Giro d’Italia

Wil je graag wedden op Giro d’Italia? Een goed moment om je daar eens in te verdiepen. Veel mensen kijken uit naar de wielerronde van Italië en misschien ben jij ook wel een liefhebber of een groot fan? Dit is alleen maar leuk om daar dan wat mee te doen want je kunt door te wedden op Giro d’Italia veel geld verdienen als je op dat moment veel geluk hebt. Het is en blijft natuurlijk een momentopname, maar het is wel goed dat je er wat mee gaat doen, alle kennis die je bezit kun jij dus gebruiken om voorspellingen te doen. Daar kun jij vast en zeker ook wel het een en ander goed mee voorspellen en dan geld verdienen. Hoeveel je gaat winnen met het wedden op de Giro d’Italia is wisselend en het hangt af van waar je op gaat wedden en wat je in gaat zetten.

Bookmakers Giro d’Italia – waar ga je gokken?

Wij van freebets.nl hebben een overzicht voor je samengesteld van de meest betrouwbare bookmakers waar je online kunt gokken op de Giro.

Operator
Kenmerken
Bonus
Beoordeling
Claim Bonus
 • Hoogste welkomstbonus van Nederland
 • Uitstekend loyaliteitsprogramma
 • Geld storten met iDEAL
€250 aan Free Bets
 • 's Werelds grootste bookmaker
 • Uitstekend aanbod
 • Prima bonusvoorwaarden
€100 Welkomstbonus
* Alleen beschikbaar voor nieuwe klanten die 24 jaar of ouder zijn. Min. storting €5. Wedkredieten worden beschikbaar voor gebruik na afhandeling van de weddenschappen voor het bedrag van je in aanmerking komende storting. Min. quoteringen en restricties voor weddenschappen en betaalmethodes gelden. Uitbetalingen zijn exclusief wedkredieten-inzet. Tijdslimieten en algemene voorwaarden gelden.

Mogelijkheden wedden op de Giro d’Italia

Veel mensen nemen echt de moeite om thuis te blijven voor het wedden op de Giro d’Italia, ze willen dan namelijk graag alle etappes live volgen. De kennis die je in je hebt over de sport en de renners kun jij weer toepassen als je voorspellingen gaat doen. Vaak is het dan ook een moment waar je naar uit hebt gekeken en waar je dan echt van kunt genieten als het zover is. Er zijn veel opties waar je dan weer op in kunt zetten, misschien wil je wel inzetten wie de Giro d’Italia gaat winnen, of welke renners er in de top 3 eindigen. Zo zijn er nog veel meer voorspellingen die je kunt doen. Bekijk daarom van tevoren per bookmaker ook wat de opties zijn en met welke odds, en quoteringen zij werken. Hierdoor kun jij een inschatting maken waar jij wil wedden op Giro d’Italia.

Kies voor wedden op de Giro d’Italia

Verantwoord wedden is altijd belangrijk, winnen is mooi meegenomen maar het gaat met name om het plezier dat je ook hebt tijdens het wedden op de Giro d’Italia. Je hebt nooit zekerheid op winst, je hebt namelijk de kans op verlies en op winst en die is even groot. Ben je daar ook goed van bewust en dan kun jij er veel uit proberen te halen. Je zal ook merken als je met die instelling en gedachten gaat spelen, dat je dan ook verrast bent als je wint, je bent dan extra blij! Of dat je nou via je mobiel wil spelen of via je laptop, het wedden op Giro d’Italia gaat toch wel door. Steeds meer mensen gaan ook live de etappe kijken en houden dan hun mobiel bij de hand, ze zorgen dat ze zijn ingelogd bij hun bookmaker en waar nodig plaatsen zij alsnog een voorspelling of ze passen de voorspelling die ze eerder hebben gedaan nog snel aan. Het is zo nog spannender om te kijken en dan ga jij genieten van de mogelijkheden en de voordelen! Wat je ook zou kunnen doen, is samen met vrienden kijken en wie weet plaatsen zij dan ook wel een inzet. Sport verbindt mensen met elkaar en dat zal je op deze manier ook meer ervaren. Maar ook zal het nog spannender zijn omdat je benieuwd bent wie de juiste voorspellingen gaat doen en leuke geldprijzen wint.

Tips bij wedden op Giro d’Italia

Nog een paar tips bij het wedden op Giro d’Italia, lees ze op je gemak door en doe er je voordeel mee:

 • Kies een goede bookmaker. Het is belangrijk dat je ergens gaat gokken waar je je veilig voelt. Je meldt je aan, gaat geld storten en dan kun je zorgeloos spelen. Je weet dat het geld op je account staat en dat jij er gebruik van kunt maken en bij winst dat het ook echt weer aan je uit wordt gekeerd. Op onze website hebben we een overzicht voor je samengesteld van de beste bookmakers Nederland. Dit zijn betrouwbare bookmakers, waar spelers uit Nederland welkom zijn.
 • Bereken hoeveel geld je kunt missen en stort niet meer geld. Op die manier kun je zonder zorgen blijven gokken, win je dan is dat mooi meegenomen en als je hebt verloren is dat niet erg. Stel je daar ook zo op in, want geld bij het wedden kun je winnen en verliezen.
 • Kijk of er bonussen zijn om te innen. De eerste keer dat je gaat storten ligt er vaak een mooie welkomstbonus voor je klaar. Deze kun je dan snel innen en dan je voordeel ermee doen. Dit is namelijk extra speelgeld voor jou, maar houd dan wel rekening met de voorwaarden. Als je bonusgeld uit wilt laten keren dan moet je dat vaak wel een X aantal keer hebben ingezet.
 • Zorg dat je het laatste nieuws over de renners kent. Dit kun je gebruiken bij het wedden op Giro d’Italia. Als er een renner uitvalt, dan is dat voor jou van belang om te weten want dan kun je misschien je inzet nog aanpassen. Voorspellingen kun je vaak tot net voor de etappe aanpassen dus blijf alles op de voet volgen zodat je in kunt spelen op alle ontwikkelingen en nieuwtjes.
 • Live wedden op Giro d’Italia kan ook. Je kunt de etappe dan live volgen, dan kun je inspelen op wat er is gebeurd en zo nodig je weddenschap aanpassen of een nieuwe voorspelling plaatsen. Hierdoor kun je alsnog geld winnen. Het is het proberen hoe dan ook waard want het kan zomaar zijn dat jij hierdoor een goede aanpassing hebt gedaan en wint!
 • Via je mobiel kun je ook alles in de gaten houden voor wat betreft het wedden op de Giro d’Italia. Het voordeel wat je dan hebt is dat je overal in kunt loggen als je een goede verbinding hebt met internet. Je kunt last minute aanpassingen doen en extra voorspellingen plaatsen. Maar via je je mobiel kun je ook de laatste ontwikkelingen en nieuwtjes in de gaten houden en daar met het wedden op de Giro d’Italia op inspelen.