Wedden op Tour de France

Wil je graag online wedden? Probeer dan eens het wedden op Tour de France. Er zijn veel manieren om te kunnen wedden, veel sporten, veel uitslagen, veel statistieken en inzetopties, maar het is goed om je daar eens in te verdiepen en dan kun je zelf je keuze maken wat het voor jou gaat worden. Veel mensen blijven terugkeren, ze vinden het spannend en houden van de uitdaging. Misschien ben je wel een echte liefhebber van de Tour de France en dan zou je je kennis dus kunnen gebruiken en ervoor kunnen zorgen dat jij misschien wel geld gaat verdienen met het wedden op Tour de France. Het zou zomaar kunnen, je hebt natuurlijk wel geluk nodig, maar de kans dat je gaat winnen is er zeker. Dit is dan ook echt het proberen waard, dus waarom zou je nog wachten? Lees alle informatie die je op deze pagina wordt gegeven eens op je gemak door en dan kun jij er snel je voordeel mee doen, alle informatie kun jij in de praktijk toepassen en genieten maar.

Tour de France bookmakers

Onderstaand een overzicht van betrouwbare bookmakers waar je online kunt gokken op de Tour de France.

Operator
Kenmerken
Bonus
Beoordeling
Speel mee
1 Circus Casino Sport Logo
 • Hoogste welkomstbonus van Nederland
 • Uitstekend loyaliteitsprogramma
 • Geld storten met iDEAL
€250 aan Free Bets
2 bet365 logo
 • 's Werelds grootste bookmaker
 • Uitstekend aanbod
 • Prima bonusvoorwaarden
€100 Welkomstbonus
* Alleen beschikbaar voor nieuwe klanten die 24 jaar of ouder zijn. Min. storting €5. Wedkredieten worden beschikbaar voor gebruik na afhandeling van de weddenschappen voor het bedrag van je in aanmerking komende storting. Min. quoteringen en restricties voor weddenschappen en betaalmethodes gelden. Uitbetalingen zijn exclusief wedkredieten-inzet. Tijdslimieten en algemene voorwaarden gelden.

Mogelijkheden wedden op de Tour de France

Wanneer je de keuze maakt om te wedden op Tour de France dan kun je daar je voordeel mee doen. Je kunt er online namelijk veel over te weten komen, maar het is goed dat je daar ook mee aan de slag gaat. De echte fans kijken er al maanden naar uit dat het er weer aan zit te komen. Ze bereiden zich voor, zorgen dat ze alle wedstrijden live kunnen kijken en hebben er erg veel voor over om daarvoor alles te kunnen doen! Het is dan ook goed dat je je in gaat lezen en weet wat er zoal kan met wedden op Tour de France. Het zal eens de eerste keer zijn dat je er gebruik van maakt en dan is het verstandig dat jij er op tijd mee begint.

Meer over de weddenschappen

Het wedden op Tour de France is ook maar een momentopname. Er kan tijdens een etappe erg veel gebeuren waar je geen invloed op hebt. In ieder geval is het goed om te weten dat de Tour uit een aantal etappes bestaat. Daar kun je dus allemaal op inzetten, wie gaat er winnen? Wie eindigt er bij de top 3? Allerlei mogelijkheden om te proberen kans te maken op een flinke prijs. Het is aan jou wat je ermee gaat doen, op wie wil je inzetten? Misschien heb je wel een favoriete renner en kun je goed inschatten waar die gaat eindigen? Altijd eens proberen en wie weet heb jij wel veel geluk op dat moment. Maar blijf er altijd rekening mee houden dat het gokken is en blijft, waardoor je kunt winnen en verliezen. Speel daarom alleen met geld wat je echt kunt missen, want daardoor kun jij zorgeloos spelen en ben je blij als je wint.

Tips bij wedden op Tour de France

Nog een paar tips van ons voor het wedden op de Tour de France, lees het op je gemak door en bekijk dan wat jij er uit kunt halen:

 • Weet dat je nooit zekerheid hebt op winst! Winst en verlies liggen dicht bij elkaar, eigenlijk heb je 50% kans om te winnen en 50% kans op verlies. Dit zorgt ervoor dat het altijd spannend blijft en iedere inzet die je gaat doen is weer een uitdaging.
 • Met lage inzetten kun jij ook flinke prijzen winnen. Het ligt er aan waar je op in gaat zetten en hoeveel mensen daar op inzetten. Als het iets is wat lastig is om te voorspellen, dan kun je daardoor een hogere prijs winnen dan iets wat je eenvoudiger kunt raden (en waar dus meer mensen aan mee doen / inzetten).
 • Zorg dat je de laatste ontwikkelingen kent en blijf het nieuws volgen zodat je je winkansen kunt vergroten. Alles wat je weet over de renners kun jij gebruiken om een voorspelling te doen. Valt er iemand uit? Wie is er dan goed? Zorg dat jij het weet en gebruik het bij het doen van jouw voorspellingen en volg daarin ook je gevoel.
 • Via je mobiel kun je ook wedden op Tour de France. Het voordeel wat je dan hebt is dat je kunt inzetten waar en wanneer je maar wil. Ook kun je op het laatste moment nog snel wat aanpassingen doen of nog een weddenschap plaatsen. Als je je inloggegevens bij de hand hebt gaat het allemaal snel en vanzelf.
 • Ken de inzetmogelijkheden. Als je die weet dan kun je ook nagaan wat je zou kunnen winnen, dus ook met lage inzetten kun je heel goed meespelen en kansen maken op leuke prijzen.
 • Let er op dat jij een account hebt bij een betrouwbare bookmaker. Hierdoor kun jij veilig en zorgeloos spelen en weet je ook zeker dat je geld op je account wordt gezet en door jou gebruikt kan worden. Als je wint kun je dat uit laten keren en het is fijn als je je daar geen zorgen over hoeft te maken. Op freebets.nl kun je een overzicht vinden van betrouwbare bookmakers Nederland.
 • Stort alleen geld wat je echt kunt missen. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken als je verliest. Het is namelijk prettiger om zorgeloos te kunnen spelen en die kans heb je als je maar weet wat je uit kunt geven deze week of maand.
 • Live wedden op Tour de France kan ook! Dit is erg leuk en daar maken ook veel mensen gebruik van. Je kunt hierbij namelijk alles live volgen en dan inspelen op hetgeen wat er gaande is. Bijvoorbeeld als er iemand uitvalt dan kun je je voorspelling aanpassen en dan heb je alsnog een kans om te winnen. Dit kan wel eens goed uitpakken en daarom is live wedden op Tour de France ook een aanrader om dat zelf eens te proberen en ervaren.