Succesvol wedden op voetbal

Iemand die professioneel op voetbal gokt, is een persoon die geld verdient door op een doordachte en slimme manier geld in te zetten op voetbalwedstrijden. Zij verdienen duizenden euro’s (of meer) door een succesvolle strategie toe te passen bij het wedden op voetbal. Het is vanzelfsprekend dat dit niet voor iedereen is weggelegd. Anders zouden heel veel mensen professioneel voetbalgokker zijn. Als je succesvol wil zijn met het wedden op voetbal (of een andere sport) zijn een aantal zaken van belang. Zo moet je goed op de hoogte zijn van de materie omtrent het gokken op voetbal, weten wat goed bankroll management is én moet je weloverwogen en goed geanalyseerde voetbalweddenschappen plaatsen. Dit vergt uiteraard de nodige discipline. Tijd om daar iets verder op in te gaan!

Geld verdienen met gokken op voetbal

Een veelgehoorde vraag is: kun je geld verdienen met gokken op voetbal? Het antwoord daarop is: ja! Er zijn genoeg voorbeelden van spelers die een (luxe) boterham verdienen met het wedden op voetbal. Dat is overigens niet het enige. Succesvolle gokkers leven doorgaans in luxe: grote huizen, dikke auto’s en uitnodigingen voor speciale feestjes.

Normaal gesproken mag je blij zijn als je een leuk zakcentje bij elkaar weet te gokken. Misschien 1 of 2 procent van de voetbalgokkers kan op lange termijn winstgevend wedden op voetbal. Wellicht kun jij je in de toekomst ook bij dit illustere rijtje voegen!

Do’s en don’ts voor het succesvol wedden op voetbal

Als je voor je gevoel klaar bent om de stap als professioneel voetbalgokker te nemen, lees dan vooral verder. Het klinkt wellicht erg verleidelijk, een leven als professioneel voetbalgokker, maar het heeft ook wel zijn nadelen. Je zult namelijk te maken krijgen met stressvolle periodes. Het kan bijvoorbeeld zomaar gebeuren dat je een tijd lang veel weddenschappen op rij verliest. Je moet dus mentaal sterk in je schoenen staan om hiermee om te kunnen gaan. Deins jij hier niet voor terug? Weet dan wel waar je mee te maken krijgt. Stel jezelf ook de vraag: heb ik het in me om het te maken als professioneel gokker?

Als je succesvol wil worden in het wedden op voetbal moet je de intentie hebben om er veel tijd in te steken. Voorbereiding is bij het gokken op voetbal ontzettend belangrijk. Als je dus een gezinsleven of bepaalde hobby’s hebt, wat veel tijd vergt, kan dit mogelijk ten koste gaan van een goede analyse en voorbereiding. Het is namelijk van belang dat je gedegen onderzoek doet, statistieken analyseert en je winkansen berekent. Als je hier niet accuraat in bent, dan is de kans zeer groot dat je geld gaat verliezen. Iemand die succesvol is in het wedden op voetbal heeft daarnaast kennis van meerdere competities. Dus niet alleen van de Eredivisie bijvoorbeeld. Daarbij hoef je overigens niet tot in de puntjes te weten wie de favoriet is in de Koreaanse K-League 1 of de Vietnamese competitie. Uiteraard is het wel positief als je verstand hebt van meerdere competities. Op die manier heb je wekelijks voldoende wedstrijden om een keuze uit te maken en value te spotten.

Bij het professioneel wedden op voetbal moet je altijd in je achterhoofd houden dat je het voor de lange termijn doet. Als je een weddenschap verliest, onthoud dan dat er nog heel veel andere wedstrijden en kansen komen. Uiteindelijk draait het om wat je aan het eind van de maand overhoudt. Als je de maand met een mooie winst afsluit, ben je die ene weddenschap waar je zo van baalde allang weer vergeten. Recreatieve spelers hebben vaak te maken met het feit dat ze hun emoties niet onder bedwang kunnen houden. Zeker niet wanneer ze een aantal weddenschappen op rij hebben verloren. Wat ze dan vaak doen is meer geld inzetten. Geld dat ze doorgaans eigenlijk niet kunnen missen. Meestal zijn ze ervan overtuigd dat ze hun volgende weddenschap zullen winnen en zodoende al hun verliezen weer goedmaken. Als je bezig bent met professioneel gokken op voetbal, dan weet je dat dit de stomste fout is die je kunt maken. Zoals we al eerder aangaven, je moet te allen tijde je emoties in bedwang kunnen houden en vertrouwen hebben in de strategie die je hanteert tijdens het gokken. Je emoties de vrije loop laten gaan bij het wedden op voetbal is simpelweg not done. Als je van jezelf weet dat je geen geduld hebt, dan is een leven als professioneel voetbalgokker wellicht niet voor jou weggelegd. Het hele proces vergt namelijk tijd. Je moet instaat zijn om op een gedegen manier je bankroll op te kunnen bouwen en de kneepjes van het vak te leren. Professioneel gokker worden kost tijd, dus wees vooral geduldig.

Bankroll management: de belangrijkste factor op weg naar succes

Als je op een gegeven moment hebt besloten om professioneel voetbalgokker te worden, dan heb je waarschijnlijk goed alle voors en tegens overdacht. Uiteindelijk wil je van je voetbalkennis en passie je beroep maken en denk je dat je het in je hebt om succesvol te kunnen worden in het wedden op voetbal. Als dat klopt, wordt het nu tijd voor de volgende stap in je carrière als professioneel gokker! En dat begint met het opbouwen van een flinke bankroll. Bij het gokken op voetbal is het namelijk van groot belang dat je een grote bankroll achter de hand hebt. Zo kun je de nodige klappen opvangen als je weddenschappen niet zo goed gaan. Maar, hoe bouw je in het begin een bankroll op? Als je (nog) een baan hebt, dan kun je bijvoorbeeld iedere maand wat geld apart zetten. Dit geld kun je dan gaan gebruiken voor het wedden op voetbal. Daarnaast biedt een baan ook zekerheid. Zo heb je altijd iets achter de hand wanneer bijvoorbeeld mocht blijken dat het professioneel gokken op voetbal toch niet voor jou is weggelegd.

Bij het wedden op voetbal is goed bankroll management dé sleutel tot success. Verstandig omgaan met je bankroll is tijdens het gokken prioriteit nummer één. Daarbij is het van belang dat je limieten stelt voor elke nieuwe weddenschap die je plaatst. Eigenlijk moet je voor jezelf 2 limieten stellen. Eerst moet je bedenken hoeveel geld je minimaal wil inzetten per wedstrijd. Daarnaast moet je ook voor jezelf vaststellen hoeveel je maximaal wil inzetten. Het is een kwestie van de juiste balans zien te vinden, waarbij je rekening houdt met de risico’s die gokken met zich meebrengt en de mogelijkheden om in één klap een groot bedrag te winnen. In feite is dit eigenlijk een ervaringskwestie.

Bij goed bankroll management gaat het erom dat je je aan de afspraken houdt die je met jezelf hebt gemaakt. Dit is voor iedere persoon anders, dus dit moet je dan ook zelf bepalen. Zo kun je bijvoorbeeld met jezelf afspreken dat je per dag maximaal 4 weddenschappen afsluit. Of dat je alleen inzet op bepaalde competities, zoals de Premier League, Eredivisie of La Liga. Daarnaast kan het verstandig zijn om bij de bookmaker limieten in te stellen voor wat betreft je stortingen en inzetten. Zo kun je instellen dat je per dag maximaal 500 euro kunt storten en dat je maximaal 250 euro per weddenschap kunt inzetten. Bovengenoemde zaken zijn slechts wat voorbeelden, maar kunnen je wel helpen bij het managen van je bankroll. Zeker wanneer je echt serieus bezig wil zijn met het wedden op voetbal. Professionele voetbalgokkers weten allemaal: als je financieel gezond wil blijven, is het van belang dat je je aan de afspraken houdt.

Geld verdienen met het professioneel wedden op voetbal: hoe begin je?

Professioneel voetbalgokker word je niet zomaar eventjes. Dit heeft tijd en voorbereiding nodig. Zo moet je namelijk wel weten waar je het over hebt voordat je geld kunt gaan verdienen met het gokken op voetbal. Hieronder volgen een aantal tips die je zullen helpen bij het zetten van je eerste stappen als professioneel gokker.

  • Probeer zoveel mogelijk voetbalwedstrijden te kijken. Houd tegelijkertijd ook bij wat de diverse bookmakers doen. Bookmakers koppelen zogenoemde odds, of in het Nederlands quoteringen, aan de uitkomsten van een voetbalwedstrijd. Hiermee worden in principe de winkansen van een bepaalde uitkomst bepaald. Hierbij geldt normaal gesproken: hoe hoger de odd, hoe hoger het risico. Als een bepaalde uitkomst een quotering van 2.00 heeft, geeft de bookmaker eigenlijk aan dat je 50% kans hebt om de weddenschap te winnen. Uiteraard kun je bij uitkomsten met een hoger risico (lees: hoge odd) in potentie ook meer geld winnen.
  • Analyseer je weddenschappen en onderzoek of je bepaalde patronen op regelmatige basis ziet terugkeren. Zo kun je bijvoorbeeld weddenschappen hebben afgesloten die op het eerste oog erg goed leken, maar achteraf gezien toch wel erg veel risico met zich mee brachten. Bij het professioneel wedden op voetbal is het van belang dat je een inschatting kunt maken welke sportweddenschappen het meeste potentieel hebben.
  • Zoek online naar zoveel mogelijk informatie omtrent het wedden op voetbal. Volg ook het voetbalnieuws. Het kan voor je sportweddenschappen namelijk van belang zijn of er bepaalde transfers hebben plaatsgevonden, of er een trainer is ontslagen, maar ook of een bepaald team geblesseerde of geschorste spelers heeft. Dit is essentiële informatie als je serieus wilt gokken op voetbal.
  • Bezoek voetbalwedden gerelateerde forums of sluit je aan bij voetbalgok communities. Hier kun je jouw weddenschappen en kennis delen, maar ook leren van anderen. Zo kun je er bijvoorbeeld achterkomen wat er goed en fout gaat. Wij van freebets.nl hebben ons eigen Telegram kanaal waar je lijstjes kunt delen en kunt praten over het wedden op sport. Via de volgende link kun je je gratis aanmelden: https://t.me/joinchat/GGmOhxwri1w6q4sBYe3kAQ
  • Zoals beschreven, is het opdoen van kennis een belangrijke zaak. Echter, moet je je kennis ook in de praktijk tot uitvoer gaan brengen. Het is belangrijk dat je in het begin niet te hard van stapel loopt. In de beginfase is het van belang dat je winstgevend gaat wedden op voetbal. Alleen maar om de kneepjes van het vak te leren. We adviseren om in het begin met hele kleine bedragen te spelen. Op die manier kun je kennis opdoen en de risico’s die het gokken op voetbal met zich meebrengt beter inschatten.
  • Mocht het voetbal gokken met kleine inzetten goed gaan, dan kun je met hogere bedragen gaan spelen. Houd hierbij altijd rekening met bankrollmanagement. Je bankroll bepaalt immers hoeveel geld je maximaal mag inzetten. Een strategie die je hierbij kunt hanteren is het taartmodel. Met deze gok strategie zorg je ervoor dat je niet binnen de kortste keren al je geld vergokt.

Hanteer je eigen strategie bij het wedden op voetbal

Verstand hebben van voetbal en gokken is belangrijk, net als het hanteren van strak bankroll management. Er is echter nog iets dat van essentieel belang is: het hebben van een wedstrategie. Spelers die professioneel gokken op voetbal plaatsen alleen doordachte sportweddenschappen. Zo moeten alle weddenschappen value hebben. Vaak hanteren zij daarbij een bepaalde wedstrategie.

Bij het wedden op voetbal kun je meerdere strategieën toepassen. Een veelvoorkomende strategie is de 79e minuut strategie. Als deze strategie nieuw is voor je, raden we aan om eerst met kleine bedragen te starten. Als je de strategie eenmaal onder de knie hebt, kun je hogere bedragen gaan inzetten.

Mocht blijken dat de 79e minuut strategie niet voor jou is weggelegd, dan kun je een andere wedstrategie uitproberen. Bijvoorbeeld de verdubbelstrategie. Hierbij kun je met een relatief laag bedrag een weddenschap plaatsen en als je verliest verdubbel je de inzet voor de volgende weddenschap. Op die manier kun je het geld dat je hebt verloren vanzelf weer terugverdienen. Als je deze strategie op een juiste manier toepast, zal normaal gesproken altijd je bankroll toenemen.

Als je enthousiast bezig bent met de 79e minuut strategie of verdubbelstrategie en je komt er achter dat je te weinig wint, of dat de strategie jou niet zo lekker ligt, schroom dan niet om over te stappen op een andere wedstrategie. Mocht je liever op zeker willen spelen, kun je ook eens kijken naar Matched Betting of surebets. Surebets, de naam zegt het eigenlijk al, is een weddenschap waarbij van te voren al vaststaat dat je winst gaat maken. Dit vergt wel het nodige uitzoekwerk. Er zijn zelfs professionele gokkers die gebruik maken van surebet software, omdat je zo ontzettend snel moet handelen, dat het handmatig bijna niet te doen is. Het wedden op voetbal aan de hand van surebets is dan ook een vrij geavanceerde wedstrategie. We raden je aan om hier niet direct mee te beginnen. Als je meer ervaring hebt opgedaan met het voetbal gokken, dan kun je wellicht eens gaan kijken naar de surebet strategie. Uiteindelijk is dit namelijk wel een winstgevende wedstrategie!

Professionele gokkers analyseren op regelmatige basis hun eigen weddenschappen en manier van spelen. Zo kijken ze wat er goed gaat en waar nog ruimte voor verbetering is. Je moet ook rekening houden met het feit dat de gokwereld continue verandert. Wat op dit moment een goede strategie lijkt te zijn, kan volgend jaar alweer achterhaald zijn. Je moet dus zorgen dat je op de hoogte blijft van de ontwikkelingen binnen de gokmarkt. Dit kan jou namelijk helpen bij het uitdenken van de juiste tactiek.

Afsluitende tips voor het gokken op voetbal

Tips voor het wedden op voetbal kun je nooit genoeg krijgen. Zeker niet wanneer je ambitieus bent en professioneel wil gaan gokken op voetbal. Daarom hebben we nog een aantal afsluitende tips voor je.

  • Zet nooit al je geld in op één wedstrijd. Al ben je er nog zo zeker van dat je de weddenschap gaat winnen, doe het niet! Voetbal is en blijft soms onvoorspelbaar. Het is daarom doodzonde als je in één klap je hele bankroll kwijt bent.
  • Als je een paar keer op rij een weddenschap verliest, raak dan niet ontmoedigd. Winnen en verliezen ligt soms er dicht bij elkaar. Ook de doorgewinterde professionals verliezen zo nu en dan meerdere weddenschappen op rij. Dit hoort er nu eenmaal bij. Echter, kunnen zij dit soort klappen eenvoudig opvangen met de vele weddenschappen die wél goed vallen. Houd dus altijd vertrouwen in je eigen spel en zorg dat je goed blijft spelen. Houd daarnaast ook altijd je bankroll management in gedachten! Uiteindelijk zul je dan zien dat je weer winst gaat maken.
  • En als afsluiter: een risicovrije gok strategie bestaat niet. Hiermee willen we je natuurlijk niet ontmoedigen, maar je moet je wel realiseren dat dit de werkelijkheid is. Als je goed je huiswerk doet, maak je grote kans op winst. Uiteraard gaat dit niet altijd goed, ook niet wanneer je een goede wedstrategie hebt bedacht. De professionele voetbal gokkers maken immers ook niet iedere dag winst.