Wedden op Copa América

In de Copa América is écht alles mogelijk. Daarom is het ook een leuk toernooi om op te wedden. Vaak kunnen kleine landen stunten tegen de topfavorieten. Hierdoor kun je veel winst pakken met een interessante notering. Veel mensen uit Europa kijken elke 4 jaar enorm uit naar het Europees kampioenschap. Het grootste toernooi in Amerika is de Copa América. Dit toernooi wordt gespeeld in Zuid-Amerika.

Operator
Kenmerken
Bonus
Beoordeling
Claim Bonus
  • Hoogste welkomstbonus van Nederland
  • Uitstekend loyaliteitsprogramma
  • Geld storten met iDEAL
€250 aan Free Bets
  • 's Werelds grootste bookmaker
  • Uitstekend aanbod
  • Prima bonusvoorwaarden
€100 Welkomstbonus
* Alleen beschikbaar voor nieuwe klanten die 24 jaar of ouder zijn. Min. storting €5. Wedkredieten worden beschikbaar voor gebruik na afhandeling van de weddenschappen voor het bedrag van je in aanmerking komende storting. Min. quoteringen en restricties voor weddenschappen en betaalmethodes gelden. Uitbetalingen zijn exclusief wedkredieten-inzet. Tijdslimieten en algemene voorwaarden gelden.

Veel bekende voetballers doen mee met dit toernooi

Enkele grote voetballanden in Zuid-Amerika zijn Argentinië en Brazilië. Deze twee grote voetballanden hebben een rijke historie. Het is altijd al een strijd geweest tussen deze toplanden. Deze twee grote landen zijn altijd erg aan elkaar gewaagd geweest, maar nu heeft Brazilië toch wel een beter team. In het elftal van Brazilië spelen namelijk gewoon meer grote sterren. In Argentinië heb je natuurlijk wel een aantal hele grote voetballers zoals Messi en Aguero. Dit zijn twee aanvallers van het allerhoogste niveau.

In Zuid-Amerika is de Copa América écht het toernooi, Veel fans moedigen vol passie hun eigen land aan. De stadions van verschillende landen zitten helemaal vol en er is een fantastische sfeer. Veel landen in Zuid-Amerika zijn ook écht grote voetballanden. Het leeft daar enorm en iedereen kijkt het.

Geschiedenis Copa América

De Copa America is het oudste voetbaltoernooi voor landen. Het werd namelijk opgericht in 1818. Er is om de vier jaar weer een editie van de Copa América, behalve bij het 100-jarige bestaan. Toen werd er ook een editie georganiseerd. Bij de Copa América is geen kwalificatie omdat er maar 10 landen meedoen. Het is regelmatig voorgekomen dat landen uit Noord-Amerika mochten meedoen. Je kunt namelijk met zo weinig landen haast geen toernooi organiseren. Daarom hebben de Verenigde Staten en Mexico wel eens meegedaan.

De landen die mee mochten doen uit Noord-Amerika wonnen nog nooit, maar Mexico stond wel 2 keer in de finale. De Zuid-Amerikaanse voetbalbond CONMEBOL heeft 10 leden. Dit is niet heel veel en daarom doen er af en toe andere teams mee.