Wedden op de Nations League

De Nations League is het nieuwste Europese toernooi voor landen en wordt gezien als voorbereiding op een EK of WK.

De winnaar van deze competitie is ook automatisch geplaatst voor het volgende EK. De plannen van de UEFA lagen er al sinds 2014. In 2018 moest het er toch écht van komen.

De Nations League vindt één keer in de twee jaar plaats en is een mooi extra toernooi voor landen. Het is zeker een mooi toernooi om te volgen en op te wedden. In deze League is namelijk alles mogelijk.

Iedereen kan van iedereen winnen, en dat maakt het wedden op de Nations League extra leuk. Ver van tevoren kun je al inzetten op het team waarvan jij denkt dat ze gaan winnen.

De Nations League is een voetbaltoernooi voor alle 55 leden van de UEFA Er zijn verschillende landen die altijd bij de favorieten horen zoals Duitsland, Engeland, Italië, Frankrijk, België en Spanje. Dit zijn écht de toplanden van Europa en ook de grote favorieten voor de eindwinst.

Operator
Kenmerken
Bonus
Beoordeling
Claim Bonus
  • Hoogste welkomstbonus van Nederland
  • Uitstekend loyaliteitsprogramma
  • Geld storten met iDEAL
€250 aan Free Bets
  • 's Werelds grootste bookmaker
  • Uitstekend aanbod
  • Prima bonusvoorwaarden
€100 Welkomstbonus
* Alleen beschikbaar voor nieuwe klanten die 24 jaar of ouder zijn. Min. storting €5. Wedkredieten worden beschikbaar voor gebruik na afhandeling van de weddenschappen voor het bedrag van je in aanmerking komende storting. Min. quoteringen en restricties voor weddenschappen en betaalmethodes gelden. Uitbetalingen zijn exclusief wedkredieten-inzet. Tijdslimieten en algemene voorwaarden gelden.