Wedden op DFB Pokal (Duitse Beker)

Naar Duits voetbal kijken veel mensen. Dit zijn niet alleen de Duitsers zelf, maar ook veel mensen verspreid over de hele wereld. Het niveau van de Duitse competitie ligt erg hoog. Ook kijken veel mensen naar de Duitse DFB Pokal. De Duitse DFB Pokal is hetzelfde als de beker hier, alleen heet hij in Duitsland anders. De DFB Pokal staat bekend om de sfeer. Alle wedstrijden zijn altijd uitverkocht.

Operator
Kenmerken
Bonus
Beoordeling
Claim Bonus
  • Hoogste welkomstbonus van Nederland
  • Uitstekend loyaliteitsprogramma
  • Geld storten met iDEAL
€250 aan Free Bets
  • 's Werelds grootste bookmaker
  • Uitstekend aanbod
  • Prima bonusvoorwaarden
€100 Welkomstbonus
* Alleen beschikbaar voor nieuwe klanten die 24 jaar of ouder zijn. Min. storting €5. Wedkredieten worden beschikbaar voor gebruik na afhandeling van de weddenschappen voor het bedrag van je in aanmerking komende storting. Min. quoteringen en restricties voor weddenschappen en betaalmethodes gelden. Uitbetalingen zijn exclusief wedkredieten-inzet. Tijdslimieten en algemene voorwaarden gelden.

Het Duitse Beker toernooi is erg populair

Er gaan veel Duitsers naar de wedstrijden kijken, maar er komen ook Nederlanders op deze topwedstrijden af. De DFB Pokal werd voor het eerst gespeeld in december 1935. Het was één wedstrijd tussen Schalke 04 en Neurenberg. Uiteindelijk heeft Neurenberg gewonnen van Schalke met 2-0. Neurenberg was dus de trotse winnaar van de eerste DFB Pokal.

In 1935 was voetbal een stuk minder populair dan nu. Tegenwoordig gaat er veel geld om in de voetballerij. Dit wordt elk jaar meer. Dit komt mede doordat de televisierechten steeds duurder worden, daardoor krijgen clubs steeds meer geld binnen. Wereldwijd gaan ook nog eens steeds meer mensen naar voetbal kijken. De wedstrijden worden ook beter bezocht. Dit zijn een aantal verschillende redenen hoe de clubs steeds meer inkomsten krijgen. De inkomsten van de clubs worden steeds hoger, maar de kosten stijgen ook. Voetballers gaan namelijk steeds meer verdienen.

Opzet van de DFB Pokal

Bayern München is de grootste en bekendste club van Duitsland. Deze club heeft de meest deze prijzen gewonnen. Bayern München is eigenlijk dus te kloppen ploeg. Al jaren zijn ze de favoriet voor de beker.

Er doen in totaal 64 teams mee aan de DFB Pokal. Deze verschillende teams komen uit verschillende competities. Ze komen uit de Bundesliga, Bundesliga 2 en regionale teams uit de hoogste klasse van het amateurniveau.

De DFB Pokal heeft in totaal 6 rondes, waarvan één de finale is. De finale van de DFB Pokal is iets waar veel Duitsers naar toe leven. Vooral als het een mooie wedstrijd is met gewaagde tegenstanders. Het stadion is dan helemaal uitverkocht en de sfeer is fantastisch. Je kunt natuurlijk ook wedden op de DFB Pokal. Tegenwoordig kan dat in Nederland bij verschillende grote bookmakers. Je kunt op allerlei verschillende dingen geld inzetten, voorbeelden hiervan zijn wie scoort de eerste goal, wie scoort de laatste goal, welk team wint, wat wordt de einduitslag en hoeveel goals vallen er. Je kunt op zoveel verschillende dingen inzetten dat je door de bomen het bos niet meer ziet.

Als je wilt gaan gokken kun je het best inzetten op de competitie waar je het meest naar kijkt. De kans is groot dat je hier ook het meeste verstand van hebt en daardoor de winnaar beter kunt voorspellen.