Wedden op Eredivisie

Er zijn veel competities waarop je kunt wedden. In de wereld kijken er steeds meer mensen naar voetbal. De sport is op dit moment populairder dan ooit. Het wedden op voetbalwedstrijden is ook enorm populair.

Logisch! Op steeds meer websites kun je legaal wedden op voetbal. Je kunt tegenwoordig inzetten op internationale-competities, maar waarom zou je niet wedden op de Nederlandse-competitie? De meeste mensen die geld inzetten, kijken namelijk het meeste naar de Nederlandse competitie en hebben hier het meeste verstand van.

Het kan verstandig zijn om op de competitie in te zetten waar je het meest naar kijkt. Over het algemeen is de kans groter dat je succesvol wed.

In de wereld van de online weddenschappen wordt in Nederland het meest geld ingezet op de Eredivisie. Dit is de populairste en meest bekeken voetbalcompetitie van Nederland. Niet gek! Het is onze eigen competitie!

Het is elk jaar maar weer de vraag: wie wordt er kampioen? En wie degradeert er? De Nederlandse competitie staat bekend om hun spanning. De meeste teams zitten erg dicht bij elkaar. Hierdoor zijn er vaak er spannende wedstrijden. Niets is onmogelijk in de Eredivisie, de bal is rond en het is 11 tegen 11.

Geld inzetten op Eredivisie wedstrijden

Je hebt wel eens gehoord van wedden op Eredivisie wedstrijden, maar heb jij er al eens wat mee gedaan? Tijd om er eens wat meer over te weten te komen en dan bereiden wij je er graag op voor! Het is altijd spannend als je gaat gokken, maar pas aan het einde weet je dan ook of je hebt gewonnen en zo ja wat je dan hebt gewonnen. Het is belangrijk dat je eerst goed weet wat er van je wordt verwacht. Daarom is het dan ook aan te raden om na te gaan waar je kunt wedden op de Eredivisie, hoe het mobiel en live in zijn werk gaat en welke tips er nog voor je zijn. Alle informatie kun je vinden in dit artikel en dan heb jij alle tijd om op je gemak zelf eens kennis te maken. Ook met lage bedragen kun je al heel wat moois winnen dus zorg dat jij er ook bij gaat zijn en dan kun jij er ook echt het maximale uithalen als je kiest voor wedden op Eredivisie.

Eredivisie Welkomstbonussen

Onderstaand een selectie van welkomstbonussen. Deze bonussen kun je gebruiken om weddenschappen te plaatsen op wedstrijden uit de Nederlandse Eredivisie.

Operator
Kenmerken
Bonus
Beoordeling
Claim Bonus
 • Hoogste welkomstbonus van Nederland
 • Uitstekend loyaliteitsprogramma
 • Geld storten met iDEAL
€250 aan Free Bets
 • 's Werelds grootste bookmaker
 • Uitstekend aanbod
 • Prima bonusvoorwaarden
€100 Welkomstbonus
* Alleen beschikbaar voor nieuwe klanten die 24 jaar of ouder zijn. Min. storting €5. Wedkredieten worden beschikbaar voor gebruik na afhandeling van de weddenschappen voor het bedrag van je in aanmerking komende storting. Min. quoteringen en restricties voor weddenschappen en betaalmethodes gelden. Uitbetalingen zijn exclusief wedkredieten-inzet. Tijdslimieten en algemene voorwaarden gelden.

Waar kun je op wedden in de Eredivisie?

Op de Eredivisie wordt in Nederland erg veel gewed. Dit komt doordat dit onze eigen competitie is. Veel mensen kijken veel Nederlands voetbal en zetten geld in op de Eredivisie.

Je kunt inzetten op wie er kampioen wordt, wie krijgt in de wedstrijd de eerste gele kaart, wie wint de wedstrijd, wat wordt de uitslag van de wedstrijd, in welke helft vallen de meeste doelpunten, hoeveel doelpunten vallen er in de eerste helft en hoeveel doelpunten vallen er in de tweede helft.

Er zijn nog veel meer dingen waarop je kunt inzetten, en er komen er ook steeds meer bij.

Je hebt bij de Eredivisie veel speelronden en dan kun je op meerdere wedstrijden een inzet plaatsen. Het is dan ook spannend om zelf mee te mogen spelen en dan zal je dat ook veel meer voelen. Je wil namelijk graag een prijs winnen en dan is het nog leuker om ook een gokje te wagen. Je hebt een paar opties war je op in kunt zetten zoals een handicap voor een van de teams of over of under weddenschappen, dan heb je nog de keuze uit welk team de meeste goals gaat scoren, hoeveel goals worden er gemaakt en je kunt een inzet plaatsen per helft. Zoveel opties, dus genoeg variatie waar jij gebruik van kunt maken. Laat het rustig op je afkomen en dan kun jij zelf beslissen hoeveel je in gaat zetten en op welke club of welke speler.

Mobiel wedden op Eredivisie wedstrijden

Je winkansen vergroot je met het wedden op Eredivisie wedstrijden als je op je mobiel gaat voorspellen. Waarom? Omdat je deze kunt gebruiken waar en wanneer je maar wilt. Het voordeel is dat je ook op het laatste moment nog wijzigingen aan kunt brengen. Maar het is ook goed dat jij er werk van maakt, want op die manier kun jij namelijk je kansen vergroten. Hoe meer jij weet hoe beter jij je voorspelling kunt plaatsen. Als jij er bijna zeker van bent dat je gaat winnen dan kun je daar ook je inzet weer op aanpassen. Maar bekijk het wel goed want het is wel een manier van gokken waarbij je je inzet kunt verliezen en waarbij je kunt winnen. De kansen liggen erg dicht bij elkaar dus als jij er werk van maakt, zorg dan dat jij ook alle kennis die je bezit gaat benutten! Mobiel wedden op Eredivisie is namelijk een leuke bezigheid maar eerst oefenen zodat je weet hoe het precies werkt.

Live wedden op Eredivisie

Je hebt de kans om live te wedden op de Eredivisie. Op die manier kun je alle wedstrijden live volgen en dan ook nog een voorspelling doen. Misschien dacht je dat club A zou winnen maar merk je dat club B het veel beter doet. Dan kun jij een extra weddenschap plaatsen en wie weet heb je het dan aan het einde wel goed voorspeld. Zo vergroot je je kansen op winst dus alleen maar. Bij het live wedden op Eredivisie wedstrijden verdien je wel minder geld omdat je dan in kunt spelen op de huidige stand van zaken. Maar het zal toch allemaal erg spannend blijven hoe het af gaat lopen en wat jij dan kunt winnen.

 Tips voor het wedden op Eredivisie wedstrijden

Als laatste hebben we nog een paar tips voor je die je toe kunt passen bij het wedden op de Eredivisie. Zo kun jij goed voorbereid beginnen met gokken en weet je ook waar je aan toe bent.

 • Verantwoord spelen, dit is altijd belangrijk als je gaat wedden. Je zal merken dat je vaak in de verleiding wordt gebracht door de spanning en het geld wat je kunt winnen bij het wedden op Eredivisie wedstrijden. Maar probeer jezelf in de hand te houden en weet wat voor bedrag je mag uitgeven en ga daar dan ook niet overheen. Plezier is belangrijker dan winnen en daar moet je dan ook goed aan denken iedere keer als je er weer aan mee gaat doen.
 • Geen verlies terug willen winnen, je kunt bij het gokken winnen en verliezen en als je dan een keer verliest wil je je inzet ook weer terug winnen. Veel gokkers plaatsen dan bij een volgende weddenschap meer geld in de hoop dat zij het terug winnen. Dit is geen goede tactiek, want je kunt ook dan alles weer verliezen.
 • Oefenen met lage bedragen, zo krijg je door hoe het werkt en wanneer je bijv. een paar keer hebt gewonnen kun je altijd wat meer inzetten bij een voorspelling, maar dit hoeft niet!
 • Mobiel wedden op Eredivisie en live wedden op Eredivisie kan ook. Zo vergroot je je kansen op winst alleen maar. Je kunt dan namelijk live inspelen op wat er gebeurt en het goed volgen. Ook kun jij je weddenschap op het laatste moment nog aanpassen, of een nieuwe weddenschap plaatsen en dat is alleen maar in jouw voordeel.
 • Houd het nieuws in de gaten, dan kun jij alle ins en outs over de Eredivisie gebruiken en dan zorgen dat jij een goede voorspelling gaat doen. Hoe meer je weet, hoe beter jij in kunt spelen op wat de eindstand gaat worden.

Geschiedenis van de eredivisie

Nederlanders zetten veel in op hun eigen competitie, maar ook op competities in andere landen. Veel mensen gokken tegenwoordig op voetbal, maar er wordt ook gegokt op andere sporten zoals Tennis en de Formule 1.

De Eredivisie is op dit moment de meest bekeken competitie van Nederland. Dit komt omdat dit de Nederlandse competitie is. De Eredivisie bestaat al erg lang. Voor het begin moeten we méér dan 120 jaar terug.

Het voetbal van toen is niet meer te vergelijken met het voetbal van nu. De sport is steeds populairder geworden en de voetbalschoenen en ballen steeds beter. Tegenwoordig heb je zelfs al schoenen die van allerlei dingen kunnen op meten en bijhouden. Deze schoenen zijn vooral handig voor profs, omdat ze zo precies kunnen zien waar ze nog beter op moeten trainen.

Het eerste officiële kampioenschap in Nederland was in het jaar 1898. Cordina uit Rotterdam mocht zich de eerste landskampioen noemen. Door de jaren heen zijn de competities steeds groter geworden. Er doen dus steeds meer teams mee.

In de Eredivisie wordt het ook elk jaar een stuk spannender. Het niveau in de middenmoot komt steeds dichter bij elkaar. Doordat het allemaal zo dicht bij elkaar zit, krijg je leuke en spannende wedstrijden.

De eerste competitie in Nederland begon als amateurcompetitie, dat veranderde toen de KNVB werd opgericht. De KNVB is opgericht in het 1956. Toen ging de eerste officiële competitie van start in het jaar 1956/1957. De eerste kampioen van de Eredivisie was Ajax. Ajax is de club dat in totaal de meeste landstitels heeft gewonnen. Daarna volgen PSV uit Eindhoven en Feyenoord uit Rotterdam. De Eredivisie heeft in het totaal 34 verschillende speelrondes, logisch want er zitten 18 teams in de Eredivisie.

Wedden op Keukenkampioen Divisie

De Keukenkampioen Divisie telt 20 teams en 38 verschillende wedstrijden. De laatste twee uit de eredivisie degraderen automatisch, en de bovenste van de Keuken Kampioen Divisie promoveert. Een uitzondering hierop zijn de jong-teams. Voorbeelden hiervan zijn jong Ajax en jong PSV. Als deze teams kampioen worden, promoveren ze niet, maar ze kunnen ook niet degraderen. Ze doen dus eigenlijk voor spek en bonen mee, maar deze competitie is wel erg belangrijk voor jong talent. Jonge spelers kunnen in deze competitie veel speelminuten krijgen. Hierdoor kunnen zij zich beter ontwikkelen.