Wedden op Europa League

De Europa League is het tweede toernooi van Europa. Het hoogste toernooi is namelijk de Champions League.

De Europa League is een erg leuke competitie om op te wedden, omdat het niveau van de teams erg dichtbij elkaar ligt. Met de sfeer zit het bij de meeste wedstrijden ook wel goed. Zeker wanneer het toernooi vordert. Het gaat namelijk om een grote prijs die elk team enorm graag wil winnen.

Operator
Kenmerken
Bonus
Beoordeling
Claim Bonus
  • Hoogste welkomstbonus van Nederland
  • Uitstekend loyaliteitsprogramma
  • Geld storten met iDEAL
€250 aan Free Bets
  • 's Werelds grootste bookmaker
  • Uitstekend aanbod
  • Prima bonusvoorwaarden
€100 Welkomstbonus
* Alleen beschikbaar voor nieuwe klanten die 24 jaar of ouder zijn. Min. storting €5. Wedkredieten worden beschikbaar voor gebruik na afhandeling van de weddenschappen voor het bedrag van je in aanmerking komende storting. Min. quoteringen en restricties voor weddenschappen en betaalmethodes gelden. Uitbetalingen zijn exclusief wedkredieten-inzet. Tijdslimieten en algemene voorwaarden gelden.

De Europa League is gewoon een fantastisch toernooi met veel leuke wedstrijden. De leuke wedstrijden zorgen ervoor dat er veel op gegokt wordt. Je kunt bij de Europa League ook op veel verschillende dingen wedden. Er wordt het vaakst gegokt op welk team deze prijs gaat winnen. Hier kun je voor het toernooi begint al op wedden en vaak is de notering dan erg goed. Als je hierop wilt wedden moeten de teams die meedoen natuurlijk wel bekend zijn. Spaanse clubs doen het de laatste jaren erg goed en winnen vaak.

Geld inzetten op de Europa League

Je kunt niet alleen wedden op de Europa League maar ook op de voorrondes. Bij de voorrondes kom je veel Nederlandse clubs tegen zoals Feyenoord en AZ. Als je wil gaan wedden op deze League is het handig om het nieuws en de opstelling in de gaten te houden. Wij vinden het dus zelf niet verstandig om ver van tevoren in te zetten, omdat je dan de opstelling niet kunt weten. Je kunt nog op voetbalwedstrijden wedden voordat ze beginnen en dus ook 1 minuut van tevoren. Als je meer risico wilt nemen kun je natuurlijk ook ver vooraf wedden maar daarna kunnen er natuurlijk nog dingen gebeuren. Het zou namelijk kunnen gebeuren dat de sterspeler van je team geblesseerd raakt waardoor de kansen ineens heel anders zijn.

De odds worden bepaald door de bookmaker door middel van kansberekening. Kanberekening komt in het dagelijks leven vaak voor en wordt bijvoorbeeld gebruikt bij het weer.

UEFA Cup

De naam van deze League is al vaak veranderd. Het heette namelijk eerst de UEFA-cup maar dat is veranderd in 2009 naar de Europa League. Het is elk jaar weer genieten van de erg spannende wedstrijden en er is vaak een erg verrassende winnaar. De nummers drie van de Champions League stromen namelijk ook nog in. In de Europa League heb je dus eigenlijk alleen maar topclubs.