Wedden op Europees Kampioenschap voetbal

Het Europees kampioenschap is écht perfect om op te wedden, omdat er veel wedstrijden worden gespeeld in een korte tijd. Er zijn 24 landen die zich kwalificeren voor het EK. Elk team gaat 100% voor de overwining. Dit levert spannende wedstrijden op.

Operator
Kenmerken
Bonus
Beoordeling
Claim Bonus
  • Hoogste welkomstbonus van Nederland
  • Uitstekend loyaliteitsprogramma
  • Geld storten met iDEAL
€250 aan Free Bets
  • 's Werelds grootste bookmaker
  • Uitstekend aanbod
  • Prima bonusvoorwaarden
€100 Welkomstbonus
* Alleen beschikbaar voor nieuwe klanten die 24 jaar of ouder zijn. Min. storting €5. Wedkredieten worden beschikbaar voor gebruik na afhandeling van de weddenschappen voor het bedrag van je in aanmerking komende storting. Min. quoteringen en restricties voor weddenschappen en betaalmethodes gelden. Uitbetalingen zijn exclusief wedkredieten-inzet. Tijdslimieten en algemene voorwaarden gelden.

Elke voetbalfan kijkt uit naar het EK en veel mensen bezoeken een wedstrijd van hun eigen land.

In 2021 werd het EK in verschillende landen gehouden. De reden hiervoor was dat de UEFA niet bepaald enthousiast werd van de landen die zich kandidaat hadden gesteld. Daarop is dan ook besloten om het EK in meerdere landen te organiseren. Voor deze opzet waren namelijk aanzienlijk meer kandidaten te vinden, omdat het minder financiële risico’s met zich mee bracht.

Wedden op het EK voetbal

Als je wil wedden op het EK moet je je eerst goed inlezen. Daardoor vergroot je de kans op succes. Je kunt vooraf al geld inzetten op het land dat gaat winnen.

Wanneer je het land dan goed hebt voorspeld, krijg je een leuk bedrag terug. Vaak is de notering vóór het toernooi nog lekker hoog en kun je daardoor meer winst pakken.

Tegenwoordig kun je ook tussentijds uitcashen. Je krijgt dan gelijk je geld gestort. Als je dit doet, ben je verzekerd van je winst en maak je dus geen verlies.

Tussentijds uitcashen kan erg interessant zijn als jij denkt dat het andere team nog gaat winnen. Vooraf kun je natuurlijk moeilijk weten wat er allemaal gaat gebeuren in de wedstrijd.

Als je de wedstrijd zelf kijkt, krijg je daar een beter beeld van. Je kunt hierdoor makkelijker inschatten welk team er gaat winnen en daarop bepalen of je gaat uitcashen of niet.

Uitcashen komt niet heel vaak voor, omdat veel mensen liever de volle winst nemen. Dit is een van de redenen waarom veel mensen geld verliezen met gokken.

Eerst winnen ze een leuk bedrag, daarna vergokken ze alles weer. Als deze mensen geen geld meer op hun account hebben staat storten ze nieuw tegoed.

Limieten zetten tijdens het gokken

De overheid is erg bang dat er veel mensen in de schulden komen, daarom zijn er tegenwoordig allerlei limieten. Je kunt dus niet onbeperkt tegoed op je account zetten en je moet je account uitgebreid laten verifiëren.

Als jij je account niet hebt geverifieerd kun je ook geen tegoed storten. Nieuwe accounts worden meestal handmatig gecontroleerd door het personeel van het gokbedrijf. Soms gebeurt dit ook automatisch, aangezien gokbedrijven steeds vaker de beschikking krijgen over software die kan helpen bij het verifiëren van accounts.

Het Europees Kampioenschap voetbal is het toernooi van Europa

Er doen veel toplanden mee en de wedstrijden zijn erg spannend. Op het EK wordt ook enorm veel geld ingezet. Dit komt doordat er veel mensen naar kijken.

Naar het EK kijken namelijk mensen uit heel Europa en vooral naar de topwedstrijden en de finale. Spannende wedstrijden van grote landen trekken altijd veel kijkers. De finale wordt het meest bekeken. Iedereen is namelijk benieuwd wie het toernooi uiteindelijk gaat winnen.

Het toernooi om de Europese titel wordt één keer in de vier jaar gehouden. Dit is altijd twee jaar naar het WK. Het EK en WK worden dus nooit in hetzelfde jaar gehouden.

Het Europese kampioen is enorm populair, maar naar het WK wordt nog veel meer gekeken. Het WK is dus nog een stuk populairder, dit wordt ook uitgezonden over de hele wereld.