Wedden op FA Cup (Engelse Beker)

Elk land heeft tegenwoordig wel zijn eigen bekertoernooi. Dit geldt dus ook voor Engeland. De Engelse competitie is een van de meest bekeken competities ter wereld en ook de FA Cup is enorm populair. Niet gek dus dat er veel mensen wedden op de FA Cup.

In de Engelse competitie gaat veel geld om. Ook wordt er veel op gegokt. Logisch! De competitie en beker zijn populair en er kijken veel mensen naar. De teams krijgen veel reclamegeld. Met dat geld kunnen ze veel goede spelers kopen.

Operator
Kenmerken
Bonus
Beoordeling
Claim Bonus
  • Hoogste welkomstbonus van Nederland
  • Uitstekend loyaliteitsprogramma
  • Geld storten met iDEAL
€250 aan Free Bets
  • 's Werelds grootste bookmaker
  • Uitstekend aanbod
  • Prima bonusvoorwaarden
€100 Welkomstbonus
* Alleen beschikbaar voor nieuwe klanten die 24 jaar of ouder zijn. Min. storting €5. Wedkredieten worden beschikbaar voor gebruik na afhandeling van de weddenschappen voor het bedrag van je in aanmerking komende storting. Min. quoteringen en restricties voor weddenschappen en betaalmethodes gelden. Uitbetalingen zijn exclusief wedkredieten-inzet. Tijdslimieten en algemene voorwaarden gelden.

De Engelse competitie heeft ook een enorm rijke historie als het om voetbal gaat. Voetbal is ooit bedacht in Engeland honderden jaren geleden. Het voetbal zag er in die jaren nog heel anders uit. Het voetbal van nu is namelijk een stuk populairder. Bij het voetbal van vroeger was er namelijk nog geen buitenspel. Dit is nog niet zo lang geleden aan het spel toegevoegd.

Wat helemaal iets nieuws is, is de VAR deze kijken mee op een scherm en kunnen de scheidsrechter wijzen op verkeerde beslissingen.

In alle Europese landen zijn wel bekertoernooien, maar deze zijn vaak niet zo interessant dan in Engeland. In Engeland is de beker namelijk écht een grote prijs. Elke club wil deze graag winnen.

In de geschiedenis van de FA cup zijn er al heel wat teams die deze prijs gewonnen hebben. Er zijn een aantal grote teams die vaak de beker winnen.

Voorbeelden hiervan zijn Manchester City, Chelsea, Arsenal, Liverpool en Manchester United. De beker wordt vaak gewonnen door grote clubs. Kleine clubs weten de laatste jaren steeds vaker te stunten. Dit maakt het toernooi aantrekkelijk om te kijken.

Bij de FA cup is alles mogelijk! De FA cup is het oudste bekertoernooi. Dit bekertoernooi was namelijk voor het eerst in 1871.

Er waren toen 15 clubs uitgenodigd. Deze clubs hebben in totaal 13 duels gespeeld.

De winnaar van de eerste editie was Wanders FC. De club heeft na de eerste winst de beker nog 4 keer gewonnen. In de bekerduels komen veel verschillende sterren in actie zoals Cristiano Ronaldo, Bruno Fernandes, Virgil van Dijk en Kevin de Bruyne.

Er spelen veel grote spelers in de Premier League. Daarom kijken er zoveel mensen naar. De wedstrijden zijn namelijk van een enorm hoog niveau en altijd erg spannend.

Bij veel clubs in Engeland is er ook een enorm goede sfeer. Veel mensen willen dit graag één keer in hun leven meemaken. Mensen gaan steeds meer inzetten op de FA CUP omdat gokken in veel landen legaal wordt.

Het is al in veel landen legaal omdat de overheid de misdaad hiermee wil bestrijden. Als het illegaal is komen er namelijk veel illegale partijen en dat wil de overheid voorkomen.