Wedden op Ligue 1

De Ligue 1 is de hoogste competitie in Frankrijk en maakte de afgelopen jaren een mooie groei door. Het voetbal wordt in Frankrijk namelijk steeds populairder. Er wordt vaker naar gekeken en het niveau is hard gestegen. Sinds er meer wordt gekeken zijn de televisiegelden enorm gestegen. Het is dan ook niet gek dat er steeds meer mensen gaan wedden op Ligue 1.

Operator
Kenmerken
Bonus
Beoordeling
Claim Bonus
  • Hoogste welkomstbonus van Nederland
  • Uitstekend loyaliteitsprogramma
  • Geld storten met iDEAL
€250 aan Free Bets
  • 's Werelds grootste bookmaker
  • Uitstekend aanbod
  • Prima bonusvoorwaarden
€100 Welkomstbonus
* Alleen beschikbaar voor nieuwe klanten die 24 jaar of ouder zijn. Min. storting €5. Wedkredieten worden beschikbaar voor gebruik na afhandeling van de weddenschappen voor het bedrag van je in aanmerking komende storting. Min. quoteringen en restricties voor weddenschappen en betaalmethodes gelden. Uitbetalingen zijn exclusief wedkredieten-inzet. Tijdslimieten en algemene voorwaarden gelden.

PSG is de grote favoriet

De grote favoriet voor de landstitel is PSG. PSG is een enorme rijke club en kunnen daardoor de beste spelers van de wereld halen. Het recordbedrag wat er ooit betaald is voor een speler staat ook op naam van deze club. Er werd namelijk ook 222 miljoen afgetikt voor Neymar. Hij kwam over van FC Barcelona.

PSG doet het tegenwoordig erg goed. Oook clubs als AS Monaco, Olympique Marseille en Olympique Lyon doen het goed. Deze teams stellen niet alleen wat voor in de Franse competitie, maar ook in de Europa League en Champions League.

De Franse competitie bestaat al 90 jaar en wordt nu vooral gedomineerd door Paris-Saint Germain. Deze club heeft de afgelopen jaren enorm veel goede spelers gekocht en zijn daardoor veel beter geworden.

Het team heeft de afgelopen jaren Messi, Neymar, Mbappe, Sergio Ramos en Wijnaldum gekocht. Door al deze versterking wil Paris Saint Germain eindelijk één keer de Champions League winnen. Wij verwachten dat dat hen zeker een keer gaat lukken. Met zoveel sterren kan het eigenlijk niet mis.

De Ligue 1 heeft 20 verschillende teams. Er zijn 38 wedstijden. De FFF is de Franse voetbalbond en de drijvende kracht achter de Ligue 1.

Zij zien ook dat het op dit moment erg goed gaat met hun competitie. Er zijn tegenwoordig steeds meer mensen die naar deze competitie kijken. Logisch! Er spelen veel geode spelers, dit maakt het een stuk leuker om te kijken.

Gokken op de Ligue 1

Wedden er veel mensen op de Ligue 1? Zeker! Dit zit al jaren in de lift. Hoe meer kijkers, hoe meer weddenschappen.

De twee teams met het minste punten degraderen naar de Ligue 2. Het team dat 18e wordt speelt play-offs. Voor dit team is het nog erg spannend of ze erin blijven. AS Saint-Étienne heeft de meeste landstitels. Deze titels zijn vooral behaald in de jaren 60 en 70. In deze jaren was dit team enorm succesvol en hebben ze daarom veel gewonnen.

Wanneer het seizoen op zijn eind loopt, worden Europese-tickets steeds belangrijker. Er wordt steeds meer geld ingezet op deze competitie, omdat er ook steeds meer mensen naar kijken. Wed je op voetbal? Waarschijnlijk doe je dit op de competitie die je volgt. Doordat meer mensen deze competitie volgen, wedden er meer mensen.