Wedden op Serie A

De Serie A is tegenwoordig erg populair en staat bekend om hun fantastische verdedigers. Als er iets is wat je aan hen kunt overlaten, is het verdedigen.

In de Serie A hebben al veel topverdedigers gespeeld zoals Maldini, Nesta, Barsei en Chiellini. Dit zijn een aantal voorbeelden van weergaloze Italiaanse verdedigers.

Tegenwoordig spelen er niet alleen goede verdedigers, maar ook fantastische aanvallers zoals Dybala en Immobilie. Veel Italianen spelen zelf in de Serie A. Zelden zie je een topspeler uit Italië spelen in een ander land.

Het niveau in de Serie A ligt erg hoog en het is daarom leuk om te kijken. Er zijn veel topwedstrijden en derby’s zoals AC Milan tegen Inter Milan.

Operator
Kenmerken
Bonus
Beoordeling
Claim Bonus
  • Hoogste welkomstbonus van Nederland
  • Uitstekend loyaliteitsprogramma
  • Geld storten met iDEAL
€250 aan Free Bets
  • 's Werelds grootste bookmaker
  • Uitstekend aanbod
  • Prima bonusvoorwaarden
€100 Welkomstbonus
* Alleen beschikbaar voor nieuwe klanten die 24 jaar of ouder zijn. Min. storting €5. Wedkredieten worden beschikbaar voor gebruik na afhandeling van de weddenschappen voor het bedrag van je in aanmerking komende storting. Min. quoteringen en restricties voor weddenschappen en betaalmethodes gelden. Uitbetalingen zijn exclusief wedkredieten-inzet. Tijdslimieten en algemene voorwaarden gelden.

Gokken op de Italiaanse competitie

Er wordt ook zeker gegokt op de Serie A. Logisch! Want er kijken tegenwoordig heel veel mensen naar. Deze voetbalfans komen niet allemaal uit Italië, maar ook uit de rest van de wereld. Veel mensen vinden deze competitie gewoon erg leuk om te kijken, omdat het niveau zo dicht bij elkaar ligt.

Als je wilt wedden op de Serie A kun je op honderden dingen inzetten. Je kunt tegenwoordig op zoveel markten inzetten dat je door de bomen het bos niet meer ziet.

Als je gaat gokken kun je inzetten op de competitie die je het meest kijkt. De kans is dan namelijk het grootst dat je het goed hebt en geld wint.

Er zijn mensen die geld verdienen met gokken, maar er zijn er meer die geld verliezen. Vaak winnen deze mensen één keer een leuk bedrag en gaan ze vervolgens alles weer vergokken.

Als ze geen tegoed meer op hun account hebben staan, storten ze gewoon weer wat geld.

Opzet van de Serie A

De Serie A is écht een van de grootste competities ter wereld. Het niveau ligt erg dicht bij elkaar en de sfeer is er vaak fantastisch. Elk team heeft zijn sterspelers die het hele team op sleeptouw kunnen nemen.

De Serie a telt 38 verschillende speelrondes. Na deze speelrondes is de winnaar bekend en kan de kampioen het kampioensfeest vieren.

De kampioen kan zich dan klaarmaken voor een seizoen Champions League net zoals de 2e, 3e en 4e plek. De Serie A levert dus enorm veel teams aan grote Europese toernooien en vaak komen deze teams erg ver.

Het allereerste seizoen van de Serie A was het jaar 1929/1930. Dit waren regionale kampioenschappen onder amateurclubs. De Italiaanse clubs spelen vaak erg verdedigend omdat ze dat het beste kunnen.

Als je namelijk geen goal tegen krijgt, maar er wel eentje maakt, win je alsnog. Achterin staan dus vaak erg ervaren verdedigers en voorin snelle en behendige spelers. Deze spelers moeten aan één kans genoeg hebben. Bij de meeste verdedigers krijg je weinig kansen om als aanvaller te scoren.

Het is erg belangrijk dat je optimaal omgaat met je kansen. Er zijn natuurlijk een aantal clubs die jaar in jaar uit de lijst aanvoeren. De grootste en bekendste clubs van de Serie A zijn Juventus, AS Roma, Napoli en Inter en AC Milan. Bij deze teams is altijd een fantastische sfeer en spelen erg veel goede spelers.

Door de vaak spannende wedstrijden is het erg leuk om de wedstrijden te kijken. Als de teams namelijk ongeveer gelijkwaardig zijn is de notering vaak erg interessant. Veel mensen zetten tegenwoordig ook geld in op topwedstrijden. De competitiestart is vaak al in Augustus en vanaf dan is er ongeveer elke week een wedstrijd. De grote clubs die ook meedoen aan Europees voetbal hebben een drukke planning. Deze teams hebben namelijk hun competitie, de beker en Europees voetbal. Grote teams zijn vaak aan het eind van de competitie minder scherp omdat ze al zoveel wedstrijden hebben gespeeld.

De spelers die in de Serie A voetballen kom ook vaak uit voor hun nationale team. Dit snappen wij wel, want de meeste spelers in de Serie A kunnen toch wel goed een balletje trappen